Ako sa virózy zbaviť efektívne?

Občas si púšťame vírusy príliš k telu. Nositelia nákazy v snahe usídliť sa v našom organizme a vyvolať nepríjemné prechladnutie testujú vytrvalo všetky možné prístupové cesty. Či už ústa, ktorými vdychujeme vzduch, alebo ruky, ktorými sa všetkého dotýkame. Najfrekventovanejším koridorom pre vírusy je však nos.

01.12.2014 08:00
mucoviral inzercia

Schopnosť nosa ochrániť nás pred negatívnymi vplyvmi z vonkajšieho prostredia je však limitovaná. V prvom rade vitalitou nášho imunitného systému, ktorý si často oslabujeme nadmernou fyzickou záťažou, dlhodobým stresom alebo i emočne náročnou situáciou. A potom už len ratujeme dôsledky – celkovú slabosť, ubolenú hlavu, intenzívne kýchanie, upchaný nos, kašeľ či škriabanie v hrdle.

Jesenne prechladnutí…
… a infekčne nešťastní vyháňame vírusy z tela všetkými dostupnými prostriedkami z vlastnej komory. Iný jednoducho zájde do lekárne a domov si prinesie zásobu tabletiek proti bolesti a horúčke. Ale čo ak patríme k ľuďom, ktorí sú zvyknutí na profesionálny prístup a hľadajú preto zaručený účinok? A ideálne bez zbytočnej chémie. Že nič také neexistuje? Omyl.

mucoviral inzercia

Silný a šetrný zároveň
Vedci prišli s nosovým sprejom Mucoviral, ktorý nezmierňuje iba symptómy, ale rieši priamo príčinu prechladnutia. Zásluhu na jeho priaznivom účinku má látka z červených morských rias. Prípravok bojuje s prechladnutím efektívne a navyše ohľaduplne. Čo všetko dokáže? V prvom rade zabráni prieniku vírusov do organizmu. Pôsobí totiž priamo v nose, ktorým vírusy vnikajú do tela najčastejšie. Prírodná látka bunky nosovej sliznice obalí ochrannou bariérou a zníži tak množstvo prítomných vírusov až o 92 percent. Navyše novým nedá šancu vnikať a rozmnožovať sa. Prírodný prípravok tak človeka infikovaného nákazou zbaví príčin prechladnutia a zároveň zmierni jeho príznaky.

Prípravok s obsahom morskej látky z mora je zaujímavým kontrastom. Na jednej strane silný a nekompromisný voči vírusom, no k organizmu skôr jemný a šetrný. Preto je ako stvorený pre všetkých členov rodiny vrátane detí od jedného roka a nastávajúcich mamičiek. Ale i pre pracujúceho otecka, ktorý si ako zodpovedná hlava rodiny s množstvom povinností potrebuje problém s prechladnutím vyriešiť spoľahlivo a účinne.

Mucoviral sprej proti prechladnutiu je zdravotnícka pomôcka.
Pre viac informácií kliknite sem.

chyba