Spoznajte pohodlný spánok na bruchu s matracom pre ženy!

Patríte medzi ženy, ktoré rady spia na bruchu? A neprekážajú vám vaše prsia? Výrobcovia matracov s lekármi majú rešenie. Vyrobili matrac len pre ženy.

04.09.2014 09:14

Zbavte sa bolesti pŕs a chrbta

Spánok na bruchu je pre mnohé ženy nepohodlný, pretože ich matrac tlačí v oblasti pŕs. Chrbtica sa kvôli tomu nemôže narovnať do prirodzenej polohy, a kvôli tomu trpia aj chrbtové svaly. Ráno po takto strávenej noci logicky prichádza bolesť chrbta a šije.

odkaz
matrac inzercia

Nový matrac pre ženy Silueta však rešpektuje tvar ženského tela a vďaka svojej špeciálnej konštrukcii umožňuje ženám pohodlný spánok v akejkoľvek polohe. A aké sú vlastnosti tohto matraca?

  • výstuha matraca z peny Flexifoam® má časť v tvare polvalca v oblasti pŕs, ktorú pri spánku na bruchu jednoducho odoberiete
  • ložná plocha matraca z pamäťovej peny sa dokonale prispôsobí všetkým krivkám vášho tela
  • vzdušný systém tlakových kociek CubeCare zaisťuje optimálnu cirkuláciu vzduchu v matraci
  • pružný poťah BungeeLara ľahko vyperiete na 60°, a matrac tak zachováte dlhšie ako nový

V spánku na matraci pre ženy teda bude vaša chrbtica v prirodzenej polohe, či už spíte na bruchu alebo na chrbte. Už vás nebude prebúdzať nepohodlie, bolesti chrbta a pŕs, váš spánok bude konečne pokojný a nerušený. Uvidíte, že zmenu pocítite už po prvej noci!

Matrace pre ženy sa hodia aj pre rekonvalescenciu po plastickej operácii

Prekonali ste nedávno plastické zväčšenie poprsia? Ak ste pred tým boli zvyknutá spať na bruchu, už ste asi zistili, že teraz to tak jednoduché nebude. V prvých týždňoch po operácii navyše lekári spánok na bruchu vôbec neodporúčajú kvôli možnosti poškodenia implantátov.

Na matraci pre ženy ale o svoje prsia nemusíte mať žiadne obavy. Matrac navrhli výrobcovia spolu s odborníkmi z lekárskej praxe tak, aby perfektne vyhovoval prianiam pacientok. Prsia teda jednoducho uložíte do voľného priestoru v oblasti pŕs a tlačiť vás nebudú.

Ženy, ktoré už matrac Sileuta vyskúšali, hovoria o dokonale pohodlnom spánku a ustúpení najrôznejších bolestí v oblasti chrbtice. Presvedčte sa aj vy, že aj s väčším poprsím máte právo na pohodlie!

chyba