Napite sa do štíhlosti!

Ktorá z nás netúži po krásnej, štíhlej postave a konfekčnej veľkosti 34/36? Vôbec nemusíte trpieť a trápiť sa hladom, aby ste schudli a získali vytúžené tvary. Odborníci sa zhodujú v tom, že základom zdravia a štíhlej postavy je v prvom rade správny pitný režim.

05.08.2013 08:00
jana - inzercia

Najväčším tajomstvom štíhlych modeliek je okrem iného i to, že sa každú hodinu napijú čistej minerálnej vody! Ak máme dostatok tekutín, naše telo totiž zvyšuje energetický výdaj na maximum, a spáli aj o 837 kJ viac. Prečo je to tak? Voda je pre naše telo hlavnou zložkou, ktorá tvorí v priemere až 60% percent telesnej hmotnosti. Pitie čistej vody udržuje metabolizmus v pohybe a odplavuje toxíny zo životne dôležitých orgánov. Ak chcete zostať vo forme a udržať si štíhlu líniu pod kontrolou, odborníci vám odporúčajú aj v jesennom období vypiť denne minimálne 1,5 litra čistej vody. Vyskúšajte napríklad osviežujúcu – vo svete preslávenú minerálnu vodu JANA!

Vytvorená prírodou…

100% prírodná minerálna voda Jana je skutočným zdrojom života – uvoľňuje i lieči, dodáva energiu a dostane vás do skvelej formy! V čom spočíva jej tajomstvo? Jana je jednoducho VYTVORENÁ PRÍRODOU. Tisíce rokov chránená v jej nedotknutom zdroji, voľne vyviera z hĺbky 800m pod zemským povrchom zo srdca pohoria Sv. Jany pri Jadranskom mori. Okrem toho sa môže pochváliť mimoriadne stabilným minerálnym zložením, ktoré je pravidelne sledované počas celého roka. Aj vďaka tomu je jednou z najlepších prírodných minerálnych vôd na svete. Popri ideálnej hodnote pH 7,4 má Jana navyše nízky obsah sodíka a vďaka svojej prirodzenej čistote je ideálnou súčasťou zdravého životného štýlu. Obsahuje okrem iného napríklad aj oxid kremičitý, ktorý je považovaný za zdroj skutočnej krásy – pretože prispieva k zdravšej pleti, vlasom a nechtom.

Zdroj života. Jana.

Chcete sa dozvedieť viac? Pozrite si našu novú, interaktívnu webovú stránku http://www.jana.sk. Pozývame vás na objavnú cestu za unikátnou prírodnou, hodvábne jemnou minerálnou vodou vytvorenou prírodou, po tisíce rokov nedotknutou ako jej dobre udržiavané tajomstvo.

Pridajte sa k nám na facebooku!

chyba