Užite si najkrajšie sviatky v roku

Vyššia úroveň z užívateľského zážitku v podobe bezdymovej alternatívy IQOS ILUMA. Štýlový darček a revolučná technológia v jednom. Nová bezdymová dimenzia prišla už aj na Slovensko.

28.11.2022 15:36
iqos, pr nepouzivat

S príchodom sviatkov zvykneme rekapitulovať, obzerať sa za poslednými mesiacmi a hodnotiť, čo všetko sa nám podarilo a čo nás ešte čaká. Chceme si pod vianočným stromčekom nájsť nielen hmotné darčeky, ale aj pokoj, smiech a radosť. Toto obdobie by tak malo byť tým najkrajším v roku, mali by sme zabudnúť na stres a ak aj nestihnete umyť nejaké to okno, upiecť desať druhov koláčikov či pripraviť si veľkolepú výzdobu, nevadí. Vaše sviatkovanie to nemusí vôbec ovplyvniť.

Keď sme v strese, holdujeme mnohým zlozvykom. Nezabudnite, že stres je tiež spúšťačom fajčenia. Dospelí fajčiari, ktorí nechcú alebo nedokážu prestať fajčiť klasické cigarety, však môžu prejsť na bezdymové Vianoce. Veď cigaretový dym nielenže nie je vhodným spoločníkom na ceste za zdravším životným štýlom, nepatrí ani do domácností a môže pokaziť dokonalú vianočnú idylku.

iqos, pr nepouzivat

Tip na darček

Revolučná technológia indukčného nahrievania tabaku SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM. Bezčepeľové zariadenie nahrieva tabak vo vnútri, a tak nielenže je modernejšie, ale aj čistejšie, bez nutnosti čistenia. Pri jeho používaní nedochádza k spaľovaniu tabaku, namiesto dymu produkuje aerosól. Ten obsahuje výrazne menej škodlivín ako cigaretový dym.

IQOS ILUMA ponúka tri druhy prevedenia – od prémiového zariadenia IQOS ILUMA PRIMA, cez IQOS ILUMA, až po zariadenie „všetko v jednom“ IQOS ILUMA ONE. Príjemné zemité farby ocenia dospelí užívatelia tabakových a nikotínových výrobkov, a tak môže byť aj tipom na ich vianočný darček. V predaji od 16. novembra.

Bezdymové zariadenia IQOS nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový. Sú určené len pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo užívaní iných nikotínových výrobkov.

iqos, pr nepouzivat
chyba