Hlasový prekladač Vasco ide do Dubaja

Jedna z najväčších udalostí vo svete IT – veľtrh GITEX, bude hostiť mnoho spoločností, vrátane spoločnosti Vasco Electronics s prekladačom Vasco M3.

19.10.2021 00:00
Vasco Foto 1,  PR, nepouzivat

Prestížny GITEX Technology Week je medzinárodná udalosť v technologickom priemysle, kde sú predstavené najnovšie IT riešenia. Je to jedinečná príležitosť preskúmať najnovšie riešenia a technologické trendy, ktoré na mieste vyskúša viac ako 100 000 účastníkov. Uskutoční sa 17. – 21. októbra 2021. Účasť na tomto ročníku potvrdilo viac ako 4700 vystavovateľov zo 140 krajín. Medzi nimi sú inovatívne technologické spoločnosti, startupy, vládne subjekty a viac ako 400 najaktívnejších investorov. Dohovor stanovuje rozdelenie veľtrhu na šesť blokov: GITEX Global, AI Everything, GITEX Future Stars, Future Blockchain Summit, Marketing Mania a Fintech Surge. Tematický rozsah bude preto zahŕňať také koncepty ako: ICT, AI, 5G, Cloud, Big Data, kybernetická bezpečnosť, Blockchain, kvantové počítače, digitálny marketing a Fintech.

Vasco Foto 2, PR, nepouzivat

Automatický prekladač mieri na veľtrh

Medzi vystavovateľmi uvidíme aj spoločnosť Vasco Electronics, ktorá predstaví svoj vlajkový produkt – automatický prekladač Vasco M3. Návštevníci si budú môcť naživo vyskúšať funkcie elektronického prekladača, ako je preklad reči do a z viac ako 70 jazykov sveta a preklad textu z fotografií. Vstavaná SIM karta umožní doživotný bezplatný a neobmedzený prístup k sieti v takmer 200 krajinách sve­ta.

Účasť na podujatí je príležitosťou na nadviazanie obchodných kontaktov s ekonomickými partnermi z celého sveta. Naše skúsenosti nám ukázali, že produkt Vasco Translator sa teší úprimnému uznaniu medzinárodným spoločenstvom. Stačí spomenúť úspech na japonskej platforme crowdfunding a spätnú väzbu z júnového veľtrhu v Barcelone. Poteší, motivuje, dodá energiu a predovšetkým sebavedomie voči následným recenzentom našich riešení. Neviem si preto predstaviť, že by sme mohli chýbať na jednej z najväčších udalostí spájajúcich výrobcov technológií s obchodom – upozorňuje Maciej Góralski, generálny riaditeľ spoločnosti Vasco Electronics.

Vasco Foto 3, PR, nepouzivat

Hlasový prekladač získava rôzne ocenenia V apríli tohto roku zariadenie prekladač Vasco M3 získalo ocenenie v súťaži priemyselného dizajnu Red Dot Design Award v kategórii Product Design 2021. O niečo skôr sa na japonský trh dostal hlasový prekladač, ktorý si na miestnej platforme crowdfunding získal mnoho záujemcov. Predpokladaný cieľ predaja bol prekročený o viac ako 12 000%! V júni bol Vasco Translator M3 predstavený na najväčšom veľtrhu mobilných zariadení v katalánskom hlavnom meste – MWC Barcelona 2021.

Vasco Electronics je popredným svetovým výrobcom elektronických prekladačov. Spoločnosť z Krakova má viac ako tucet zastúpení pre zahraničný obchod a jej výrobky sú dostupné vo väčšine európskych krajín, USA, Kanady a krajín juhovýchodnej Ázie. Prekladače Vasco podporujú viac ako 70 jazykov, čo vám umožňuje komunikovať s 90% obyvateľov našej planéty. Tieto zariadenia sa okrem iného používajú nemocnicami, uniformovanými službami, školami, počas turistických a pracovných ciest, medzinárodných konferencií alebo pracovných stretnutí. Vlajkové lode spoločnosti Vasco sa okrem intuitívneho a presného ovládania vyznačujú bezplatným a neobmedzeným prístupom na internet v takmer 200 krajinách. Spoločnosť sa pravidelne zúčastňuje medzinárodných priemyselných podujatí a veľtrhov. Okrem iného boli predstavené aj jeho zariadenia na globálnej výstave mobilnej elektroniky v Hongkongu a na medzinárodnej výstave spotrebnej elektroniky a domácich spotrebičov (IFA) v Berlíne. V roku 2020 bolo možné výrobky Vasco Electronics vidieť na výstave Consumer Electronics Show – najväčšom svetovom veľtrhu spotrebnej elektroniky, ktorý sa každoročne koná v Las Vegas. V roku 2021 bol Vasco Translator M3 navyše ocenený prestížnou cenou Red Dot Design Award. Viac o Vasco Electronics zistíte na www.vasco-electronics.sk.

chyba