GPSLive otvára novú kanceláriu na Slovensku pre podporu rastu v európskych krajinách

GPSLive, jeden z najväčších poskytovateľov GPS lokalizácie v Spojenom kráľovstve, dnes ohlásil otvorenie novej kancelárie na Slovensku pre podporu ich rastu v Európe. V rámci svojej misie sprístupniť svoje služby viac európskym zákazníkom, nová pobočka GPSLive podporí rast spoločnosti tým, že jej vysoko kvalitné produkty priblíži obyvateľom Európy.

29.03.2021 00:00
GPS, PR článok, reklama, nepoužívať

Spoločnosť pôsobí vo Veľkej Británii už takmer 10 rokov a ponúka cenovo dostupné a spoľahlivé lokalizačné zariadenia GPS kompatibilné so všetkými typmi vozidiel a hnuteľného majetku. So zákazníkmi vo viac ako 64 krajinách sa spoločnosť GPSLive usiluje rozšíriť svoj dosah v Európe zriadením svojej novej kancelárie na Slovensku.

Vďaka svojej ideálnej polohe v Európe posilní slovenská kancelária pozíciu GPSLive ako jedného z lídrov v oblasti technológií založených na GPS. Ich nová kancelária pomôže spoločnosti uspokojiť rastúce požiadavky firiem na celom kontinente kvôli pandémii a bude hrať kľúčovú úlohu v ich expanznom úsilí.

Bilen Saribardak, generálny riaditeľ spoločnosti GPSLive, vo svojom vyhlásení uviedol: „Slovensko je atraktívnym miestom pre doručovacie a prepravné spoločnosti. Sme radi, že otvárame kanceláriu v Nových Zámkoch na Slovensku. Kancelária bude slúžiť pre podporu našich zákazníkov v EÚ a v súlade s našou stratégiou rastu ponúkneme v budúcnosti naše služby aj v Poľsku a Českej republike.“

GPSLive má širokú škálu inteligentných systémov GPS určených na zlepšenie bezpečnosti vozidiel a zvýšenie produktivity pre vozové parky. Majitelia vozidiel a obchodní manažéri môžu sledovať pohyby svojich vozidiel v reálnom čase a zabezpečiť ich ochranu pred všetkými typmi krádeží a nedovolenou manipuláciou.

Využitím údajov GPS a telematických dát získajú vlastníci a manažéri firiem cenný prehľad o svojej činnosti a prístup k dôležitým informáciám, ako sú kolísanie teploty v nákladnom priestore, spotreba paliva a správanie vodiča za volantom. Snímače na sledovacích zariadeniach GPS dokážu detekovať aj tú najmenšiu zmenu v hladinách paliva, oleja, teploty a vlhkosti, čo umožňuje klientom sledovať ich citlivé zásielky a v prípade potreby podniknúť nevyhnutné kroky.

O GPSLive

GPSLive a Rewire Security pôsobí vo Veľkej Británii od roku 2012 a poskytuje riešenia pre správu vozového parku na mieru pre tisíce podnikateľov v 64 krajinách. Pre viac informácií o spoločnosti neváhajte navštíviť:

https://rewiresecurity.co.uk

https://gpslive.co.uk

https://gpslive.sk

chyba