Vianočný darček pre vášnivú vinárku

Začali ste už s tohtoročným nakupovaním vianočných darčekov? Alebo ste nad tým už aspoň premýšľali? Ani vy nie? Možno sa to nezdá, no Vianoce sú naozaj až nebezpečne blízko.

27.11.2018 14:40
Drevené hodinky, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Ešte pár dní prebehne ako voda a máme tu typické Vianočné nákupy. Zrazu už vypekáme všetky možné aj nemožné dobroty a ani sa nenazdáme, sedíme za stolom a kŕmime sa štedrou večerou v kruhu našich najbližších. Po večeri sa väčšinou rodina presunie pod voňavý ozdobený stromček a prichádza na rad rozdávanie darčekov.

A teraz, spolu s rozdávaním darčekov, prichádza aj hodina pravdy. Trafili ste sa do vkusu blízkych? Sú s darčekom spokojní? Alebo ich tvár zdobí kŕčovitý silený úsmev a v hlave im behajú myšlienky, ako sa tej príšernosti, ktorou ste ich obdarovali, zbavia. Tomuto scenáru by sme sa asi najradšej všetci vyhli. Ako tomu predísť? Ako vybrať ten správny darček, ktorým potešíme aj náročných rodinných členov?

Ako to nepokaziť?

Vybrať vianočný darček pre ženu nemusí byť až taká tragédia, ako sa na prvý pohľad zdá. Víno je obľúbený alkoholický nápoj mnohých žien. Spojiť ho určitou symbolikou s darčekom nemusí byť vôbec náročné. Drevené hodinky z kolekcie Barrique sú totiž vyrábané z dubového dreva, ktoré predtým plnilo úlohu vínneho súdku. Áno skutočne je to tak. Vo Waidzeit nájdete okrem iného, aj takéto skvosty.

Kvalitné drevené hodinky vyrobené z pevného dubového dreva, sú nasiaknuté príjemnou vôňou francúzskeho vínka, ktoré zrelo v drevenom sude. Krásna ručná práca nenechá chladným žiadne ženské srdce. Zaručene sa týmto darčekom trafíte do čierneho. Barrique hodinky od Waidzeit nie sú obyčajné hodinky s kovovým či koženým remienkom. Sú to jedinečné modely prepracované do posledného detailu.

Vaše Vianočné sviatky s týmito originálnymi darčekmi budú skutočne výnimočné.

Originálne dámske drevené hodinky, ktoré sú nadčasové a štýlové. Vybrať si môžete hneď zo štyroch rôznych variant. Biely ciferník je klasika, ktorou nič nepokazíte. Ale čo tak vybrať model s kráľovsky modrým či tmavozeleným ciferníkom? S jemným odtieňom dubového dreva tieto farby perfektne ladia. Model s krištáľmi na ciferníku alebo iba s jemnými kovovými číslicami? Výber je iba na Vás. Tieto drevené dámske hodinky nájdete v prevedení so striebornými detailmi na ciferníku. Ak však uprednostňujete klasiku žltého zlata, potom neprehliadnite model s farebným ciferníkom. Ten je totiž ozdobený zlatými kovovými číslicami. Elegantný model, ktorý sa postará o tie najkrajšie Vianoce u Vás doma.

Drevené hodinky sú módnym doplnkom, ktorý má oveľa väčšiu hodnotu, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Hodinky v sebe nesú obrovský kus lásky, s akou sú vyrábané do posledného detailu a tradície, ktorá patrí k našej značke od jej úplného začiatku. Hodnotné darčeky nemusia stáť majland. Darček, ktorý má dušu a poteší každú milovníčku dobrého vínka a kvalitných nadčasových doplnkov.

Ak chcete vidieť viac takýchto skvelých kúskov pre ženy aj pre mužov, navštívte náš eshop www.waidzeit.sk.

Foto: PR servis
Damske hodinky PR článok, reklama, nepoužívať
chyba