Šperk, ktorý asi nikdy neomrzí. Ručičkové hodinky

S ručičkovými hodinkami nikdy nič nepokazíte. S tými najnovšími však získate oveľa viac, ako len informáciu o presnom čase.

19.10.2018 06:00
Galaxy Watch Home KV Global PC
Vývoj ručičkových hodiniek prešiel dlhým vývojom. V súčasnosti sú už na trhu aj smart verzie, ktoré sú na nerozoznanie od tých analógových. S novinkou prišiel na trh Samsung. Predstavil hodinky Galaxy Watch a to hneď v dvoch verziách, ktoré svojim vzhľadom pripomínajú tie klasické.

Strieborné, čierne, ale aj ružovo-zlaté

Strieborné Galaxy Watch majú priemer 46 milimetrov a sú určené najmä pánom. Štandardne sa dodávajú s čiernym silikónovým remienkom, ktorý sa dá jednoducho vymeniť za iný. Ďalšie dve verzie (čierna a ružovo-zlatá) majú priemer 42 milimetrov a sú určené pre ľudí preferujúcich menší rozmer a pre ženy. A čo je hlavným benefitom? V prvom rade vzhľad klasických ručičkových hodiniek, ako sme ich poznali doteraz. Možno ste sa už stretli s podobnými verziami, ale Samsung ich dotiahol k absolútnej dokonalosti.
curation mobile lifestyle 02
Vylepšil ich o tzv. hĺbkový efekt. Ten vytvárajú ručičky hodiniek, ktoré vrhajú tiene na ciferník a sú tak na nerozoznanie od analógových. Navyše si zobrazovanie času môžete doplniť aj o tikanie.

Nie sú len o presnom čase

Všetky verzie majú predĺženú výdrž batérie, čiže nie je potrebné ich nabíjať aj niekoľko dní. Všetko však závisí od intenzity, ako ich využívate. A ako už bolo spomenuté vyššie, ich funkčnosť sa nezužuje len na informovanie o presnom čase.
curation mobile lifestyle 01
Vďaka nim môžete monitorovať všetky vaše činnosti. Stačí si len zmeniť vzhľad ciferníka a hneď máte informáciu o aktuálnom srdečnom tepe, počte krokov, a ďalšie parametre, ktoré potrebujete mať neustále na očiach. Pár kliknutiami si ich tak viete zmeniť z biznis ručičkových hodiniek na fitnes. Zároveň majú odolnosť certifikovanú pre vojenské účely so sklom Corning® Gorilla® Glass DX+ a špičkovú odolnosťou voči vode až 5 ATM. Viete ich tak použiť aj na meranie svojich plaveckých tréningov. Dokážu však sledovať a merať dokopy až 39 druhov športov. Rovnako vedia merať hladinu stresu a ponúknu dýchacie cvičenia, ktoré vám pomôžu zachovať si koncentráciu. Okrem toho máte priamo na ruke informácie o prichádzajúcich hovoroch, správach a ďalších notifikáciách. Celú špecifikáciu nájdete na stránke výrobcu Samsung.
chyba