Verní spoločníci na dlhé zimné večery

V zime si aj aktívni ľudia doprajú viac času pred televízorom. Skôr sa stmieva a mrazivý exteriér láka na prechádzku a zimné športy na kratšie ako v lete. V teple domova tak trávime viac času – a mnohí z nás si ho užívajú pred plochou televíznej obrazovky. Veď dať si pohár vínka či horúci čaj, niečo malé na zahryznutie a vychutnať si svoj obľúbený seriál, napínavý akčný film či diskusnú reláciu je také príjemné!

20.12.2017 08:00
oravatv1

Možno aj vy zvažujete, že si pod stromček darujete prekvapenie pre celú rodinu – televízor. Prinášame vám dva tipy z produkcie slovenskej značky Orava, ktoré zaujmú priaznivým pomerom ceny a výkonu a verného spoločníka pri pozeraní vianočných programov aj relácií v novom roku vám môžu robiť doma aj na chalupe.


HD Ready televízor Orava LT-1018 LED M92B: Na veľkorysej 99-centimetrovej obrazovke s HD Ready rozlíšením (1 366 × 768 px) zobrazuje farby verne realite, umožní vyniknúť detailom i celku, môže sa pochváliť výborným jasom a kontrastom a s úporným LED posvietením šetrí oči, energiu a predlžuje životnosť obrazovky. Vďaka PVR Ready funkcii si na ňom svoj obľúbený program nahráte, aj keď ste práve v exteriéri, aby ste si ho pozreli po návrate domov. K dispozícii má DVB-T/T2 a DVB-C tuner, prepojiť ho môžete s hernou konzolou, počítačom i notebookom pre pasiu z hrania počítačovej hry či zo sledovania atraktívneho filmu nielen z ponuky klasických TV staníc. Cez USB konektor si doň pripojíte aj flash disk či pevný disk – a dlhý zimný televízny večer môže začať! Môže byť váš v e-shope Oravy len za 329 €. Viac technických informácií nájdete na tu.

oravatv

HD Ready televízor Orava LT-840 LED M92B: Kvalitný, elegantný a úsporný, s 81-centimetrovou LED obrazovkou ponúka rozlíšenie HD Ready (1 366 × 768), s ktorým si vychutnáte každý film či športový zápas. Vysoký kontrast, nízka odozva a široký zorný uhol vám zaručia kvalitný ostrý obraz s pohotovým vykresľovaním pohybu. Medzi základné funkcie patrí PVR Ready, čo je funkcia nahrávania, umožňujúca nahrať si televízny prenos na flashdisk, ktorý si môžete pripojiť cez USB rozhranie. Pre fanúšikov PlayStation či Blu-ray filmov má televízor aj 2 HDMI konektory, ktoré prenášajú signál bez kompresie, výsledkom čoho je najvyššia kvalita prenášaná zo zdroja priamo na obrazovku. Pripojiť si tak môžete aj notebook, tablet alebo čokoľvek s HDMI. Hranie počítačových hier na jeho veľkej obrazovke bude skutočným zážitkom. O kvalitné ozvučenie sa postarajú 2 zabudované stereo reproduktory, môžete si však k nemu pripojiť aj slúchadlá cez slúchadlový výstup. K TV nemusíte pripájať či dokupovať set-top box, pretože už má zabudovaný DVB-T/T2/DVB-C tuner. Nechýba mu PC vstup VGA, USB, 1× SCART, AV IN, CI+ slot, SPDIF (audio digital OUT – optical) a 1 000-stránkový teletext. Môže byť váš za 179 €. Viac technických informácií nájdete tu.

www.orava.eu

chyba