Obklopte sa hudbou s novou generáciou prenosných bluetooth reproduktorov Orava Crater!

Bluetooth reproduktory sú na trhu už nejaký ten piatok a ich popularita stále závratne rastie. Niet sa čo čudovať – hudba totiž bola vždy o zdieľaní s priateľmi. Kvalitný hudobný zážitok však vstavané reproduktory telefónov a mobilov vedia sprostredkovať len ťažko, ak vôbec. Pre tých, ktorí si chcú hudbu prehrávať v takmer štúdiovej kvalite, pripravila značka Orava novú sériu bezdrôtových reproduktorov Crater aj pre náročných užívateľov.

30.11.2017 08:00
Crater1  spolu vodoodolne
bicykel crater3

Prehrávajte kdekoľvek a kedykoľvek!

Nová generácia prenosných reproduktorov Orava Crater je výborným riešením pre každého cestovateľa, športovca či milovníka adrenalínových outdoorových aktivít. Namiešaný je pre vás mix 3 reproduktorov s rozdielnym výkonoch a veľkosťou – Crater-1, Crater-2 a Crater-3. Všetky sú skonštruované tak, aby vydržali aj tie najnáročnejšie podmienky v teréne. Celé telo reproduktora je oválne s oblými hranami pre pohodlné držanie v ruke. Pogumovaná úprava zaisťuje perfektnú ochranu proti pádu, nečistotám, striekajúcej vode či mechanickému poškodeniu. Nemusíte sa tak báť reproduktor používať na cestách, v nepriaznivom počasí alebo pri bazéne. Obsluha reproduktora je veľmi jednoduchá: stačí ho cez bluetooth rozhranie spárovať s telefónom či tabletom a hudobná šou môže začať!

Doprajte si kvalitu!

Aj napriek menším rozmerom dokáže Crater zo seba „vyčarovať“ koncert so silnými basmi a neuveriteľnou hlasitosťou. Je to vďaka celkom novej konštrukcii zariadení, ktorá definuje ideálny pomer medzi veľkosťou, kvalitou zvuku a výdržou batérie. Výsledkom je čistý, hutný zvuk, s bohatými basmi. Je vybavený technológiou eliminujúcou skreslenie zvuku (menej než 1 %). Náročnejší užívatelia ocenia možnosť prepojiť dva a viac reproduktorov a užiť si tak dynamický zvuk v stereo režime. Všetky modely sú vybavené Li-ion batériou s veľkou kapacitou, ktorú stačí pre jednoduché opätovné používanie nabiť cez miniUSB konektor.

Crater2 bok Blue rameno

Ktorý si vyberiete?

Crater-1 je zlatým stredom celej série. S rozmermi 6,7 × 6,8 × 17 cm a váhou 450 g sa pohodlne vojde do vrecka či batožiny bez toho, že by prekážal. Výkon 2 × 5 W umožňuje aj pomerne malému telíčku vyprodukovať neuveriteľnú hlasitosť, ktorú zažijete na jedno nabitie až 8 hodín nonstop. Môže byť váš v štyroch farebných vyhotoveniach za 59 €.

Crater-2 s rozmermi 28,5 × 14,2 × 1­4,2 cm je jeho väčším bratom. Veľkosť sa odráža aj na výkone – 25 W (RMS), 2 × 2,5 W + 2 × 10 W subwoofer vám naservíruje hudbu v takmer štúdiovej kvalite a s náležitou hlasitosťou. Oceníte ho na stanovačkách, počas pobytu v prírode, na oslavách a piknikoch bez prístupu k elektrike. Váži 1,9 kg, takže do vrecka nevojde, má však praktický popruh na transport. Môže byť váš v čiernom a modrom farebnom vyhotovení za 99 €.

Crater3 blue1W

Malý a kompaktní Crater-3 poteší športovcov a priaznivcov outdoorových aktivít. Vďaka miniatúrnym rozmerom 10,2 × 11,0 × 4­,4 cm a váhe len 181 g sa ľahko prenáša a vojde takmer kdekoľvek. Je vybavený pútkom na zavesenie na krk či pripevnenie k batohu a pribalený má aj držiak na bicykel. Jeho vstavaný mikrofón vám umožní telefonovať aj v hands-free režime. Môže byť váš v modrej a čiernej farbe za 39 €.

www.orava.eu

chyba