TIP na vianočný darček - Bošácka slivovica s RONA pohármi

Vianoce sú čas, keď zažívame výnimočné chvíle s našimi blízkymi. Snažíme sa ich aj potešiť výnimočným darom. Bošácka slivovica je nápoj s príbehom, ktorý je výnimočný. Spája v sebe viac ako 500 ročné ľudové tradície.

06.12.2017 08:00
Bosacka slivovica s poharmi Rona

Darujte svojim blízkym k Vianociam pôžitok s kvalitou slovenskej tradície. Otca, dedka či manžela príjemne prekvapí pod vianočným stromčekom elegantné darčekové balenie. Obsahuje ušľachtilý destilát najvyššej kvality vyrábaný podľa starých osvedčených receptúr s dizajnovými pohárikmi na destiláty značky RONA.

BOŠÁCKA SLIVOVICA je tradičný sprievodca výnimočných chvíľ. Starostlivo vyberané, vyzreté ovocie kvasí prirodzeným spôsobom a destiluje sa tradičnou metódou bez aromatických prísad. Plná ovocná vôňa sliviek príjemne doznieva v lahodnej chuti destilátu s jemným mandľovým dozvukom po kôstkach.

Dokonalé rozvinutie chuti a vône destilátu slivovice dosiahnete jej správnym podávaním v sklenenom pohári na stopke so zúženým hrdlom a vychladenej na teplotu 10–12°C . Výnimočné spojenie BOŠÁCKEJ SLIVOVICE s kvalitnými pohárikmi na destiláty značky RONA prináša dokonalé potešenie pre všetky zmysly už po prvom dúšku. Zahreje telo, pohladí dušu a zapíše sa do pamäti. Prajeme prekrásne Vianoce v kruhu blízkych.

www.oldherold.sk

chyba