Osviežte sa v lete ľadovou kávou, ktorú pripravíte raz-dva!

Hľadáte niečo osviežujúce? Pripravte si doma alebo v kancelárii vlastnú ľadovú kávu! Šejker a ďalšie vybavenie teraz získate k vybraným kávam Jacobs.

10.07.2013 08:00
jacobsleto produkty inzercia

Otvoreným oknom k vám prúdia závany rozpáleného vzduchu, ktorý sa chveje na parapete a nedopraje vám chvíľu pokoja, aby ste sa mohli sústrediť alebo si odpočinúť. A vy si márne predstavujete, čo si dať, aby ste sa začali cítiť dobre, a čo by vás zbavilo pocitu tepla. Máte chuť na kávu, ale v žiadnom prípade nechcete piť čokoľvek teplé. A pritom je tu riešenie, ktoré je zábavné, nestojí nič navyše a osvieži tak dokonale, že si budete priať, aby neznesiteľné horúčavy ešte chvíľu vydržali.

Celkom určite ste už počuli o ľadovej káve, ale skoro určite vám nenapadlo, že si skvelú ľadovú kávu môžete behom pár minút pripraviť doma alebo v kancelárii sami. A nepotrebujete k tomu žiadny drahý prístroj. Stačí si kúpiť vybranú instantnú kávu Jacobs, ku ktorej teraz získate šejker alebo formu na ľad a návod na výrobu vlastnej ľadovej kávy. Je to skutočne jednoduché. Kvalitná instantná káva Jacobs je základom dokonalej chuti vašej ľadovej kávy, ktorú si môžete pripraviť presne podľa svojich predstáv. A s Jacobs môžete za svoj vlastný recept na ľadovú kávu ešte navyše vyhrať.

Stačí poslať váš recept prostredníctvom stránok www.jacobsleto.sk našej porote v hviezdnom zložení Martin Pyco Rausch a Kristýna Leichtová. Pripravte ľadovú kávu, akú svet ešte nevidel, a vyhrajte unikátny JACOBS ICE BOX plný káv Jacobs, ochucujúcich sirupov Monin, s knihou receptov, šejkrom a formou na ľad v tvare kávových zŕn. Každý týždeň vyberie naša porota 7 najlepších receptov, ktoré budú odmenené!

jacobsleto darky inzercia

Na stránkach www.jacobsleto.sk nájdete tiež mnoho vyskúšaných receptov a inšpirácie. Najväčšou dilemou tak môže byť len, akú ľadovú kávu si vlastne pripravíte… s karamelom, s rozmixovanými jahodami, so šľahačkou posypanou škoricou. Hmmm… už len nabrať na lyžičku, ochutnať, zamiešať a pomaly si vychutnávať.

chyba