K.R. Neveďalová, europoslankyňa roka 2010, opäť kandiduje ako č.4 na kandidátke SMER-SD

Slovensko je pevnou súčasťou Európskej únie a aj jej obyvatelia rozhodujú, ako bude vyzerať jej parlament. V blížiacich sa eurovoľbách sa opäť určí, kto nás bude hájiť a o čo sa v rámci Slovenska zasadí. Kandidátka Katarína Roth Neveďalová už pôdu europarlamentu úspešne skúsila a chce ďalej pokračovať v presadzovaní záujmov a potrieb tak, aby bola naša krajina rešpektovaným a plnohodnotným členom EÚ.

22.05.2019 00:00
Smer, voľby, PR článok, nepoužívať Foto:

Slovensko je pevnou súčasťou Európskej únie a aj jej obyvatelia rozhodujú, ako bude vyzerať jej parlament. V blížiacich sa eurovoľbách sa opäť určí, kto nás bude hájiť a o čo sa v rámci Slovenska zasadí. Kandidátka Katarína Roth Neveďalová už pôdu europarlamentu úspešne skúsila a chce ďalej pokračovať v presadzovaní záujmov a potrieb tak, aby bola naša krajina rešpektovaným a plnohodnotným členom EÚ.

Foto: PR servis
Smer, voľby, PR článok, nepoužívať

Kto je Katarína Roth Neveďalová

Nie je iba č. 4 na kandidátke SMER-SD. V roku 2009 sa stala najmladšou slovenskou europoslankyňou. Ako prvá Slovenka vôbec bola zástupcami všetkých členských krajín zvolená za Europoslankyňu roka 2010, pričom po návrate na Slovensko pracuje ako poradkyňa podpredsedu vlády pre investície a informatizáciu Richarda Rašiho.

Skúsená poslankyňa Miestneho zastupiteľstva v rodnej obci Čeľadice je od roku 2010 vedúcou Medzinárodného oddelenia SMER-SD. V kariérnom rebríčku stúpa stále vyššie, nie sú jej cudzie zlé sociálne pomery Slovákov. Bola podpredsedníčkou Mladých sociálnych demokratov a trvalo spolupracuje s Jednotou dôchodcov na Slovensku. V roku 2012 sa stala podpredsedníčkou Strany európskych socialistov (PES) a dodnes je jej najdlhšie slúžiacou a zároveň aj najmladšou podpredsedníčkou.

Foto: PR servis
Smer, voľby, PR článok, nepoužívať

Za čo bude bojovať?

V európskych štruktúrach chce Katarína Roth Neveďalová opäť bojovať za slovenské záujmy. Vníma problémy v slovenskej infraštruktúre, zdravotníctve, školstve a najmä v rozdielnosti regiónov. Svojou prácou sa snaží budovať lepšie podmienky pre všetkých občanov, aby mladí neutekali preč od svojich rodín a regióny sa nevyľudňovali. Kde Slovensko ešte potrebuje pomoc? Katarína Roth Neveďalová chce podporovať slovenských podnikateľov a nie veľké nadnárodné spoločnosti. Jej záujem sa týka aj našich seniorov. Po celý život budovali tento štát, a tento štát sa o nich má postarať, musia mať príležitosti sa realizovať, dôstojne si užívať zaslúžený dôchodok a necítiť sa na obtiaž.

Foto: PR servis
Smer, voľby, PR článok, nepoužívať

Krúžkujte číslo 4

Katarína Roth Neveďalová, kandidátka strany Smer-SD na post poslankyne Európskeho parlamentu číslo 4 sa na pôde EÚ zasadí o slovenské záujmy aj pod tlakom veľkých krajín.

Foto: PR servis
Smer, PR článok, nepoužívať



Aj vy máte možnosť dať jej do rúk nástroje. Každý hlas v eurovoľbách 2019 rozhodne, kto bude za Slovensko bojovať a kto ho bude na pôde Európskej únie reprezentovať!

Viac informácií na: https://www.europoslankyna.sk/

Objednávateľ: Magdaléna Neveďalová, Čeľadice
Dodávateľ: POM, s.r.o., Miletičova 5, Bratislava, IČO: 50523732

chyba