Ako oslniť v lete úchvatným dekoltom?

Každá žena chce byť pre svoje okolie atraktívna a krásna a oslniť všetkých bujným dekoltom. Najmä v lete či na dovolenke, kedy je nosenie plaviek a priliehavých topov na dennom poriadku. Čo ale s tým, pokiaľ vás príroda v tomto smere neobdarila podľa vašich predstáv? Nebojte sa, ide to aj bez plastiky.

23.05.2023 00:00
decolen, pr nepouzivat

Nielenže je plastická operácia pŕs veľmi nákladná, jej rekonvalescencia je značne bolestivá a dlhá. Navyše sa musíte stretávať s určitými obmedzeniami, ako je napr. zákaz spania na bruchu alebo vyhýbanie sa na niekoľko mesiacov športu a fyzicky náročným aktivitám. Prsia navyše bývajú opuchnuté a môže trvať 6 až 9 mesiacov, kým sa implantáty usadia a prsia budú súmerné. Takže si na vysnívaný dekolt musíte celkom dlho počkať. Ženy, ktoré podstúpili zväčšenie pŕs mávajú tiež často problémy s dojčením a bývajú náchylnejšie na rakovinu pŕs.

Zmena jedálnička

K plnším prsiam vám môže pomôcť aj zmena jedálnička. Existuje totiž množstvo potravín, ktoré sú bohaté na fytoestrogén. Ten má významný vplyv na rast a plnosť poprsia. Skúste konzumovať viac semienok (ľanové, sezamové, slnečnicové), rýb, vajíčok, strukovín, mlieka, jogurtov, mrkvy, jabĺk, cesnaku a zemiakov. Najviac fytoestrogénu sa nachádza v sóji a sójových výrobkoch, ako je tofu, tempeh alebo sójové mlieko. Dôležité je telu dodávať aj dostatok bielkovín. Práve bielkoviny sú veľmi cenné tým, že majú schopnosť vytvárať nové prsné tkanivo a to pôvodné regenerovať. Ďalej zohrávajú dôležitú úlohu pri produkcii hormónov (predovšetkým rastového hormónu), ktoré majú vplyv na rast pŕs.

Vitamíny pre krásne prsia

Za malým poprsím môže stáť aj hormonálna nerovnováha. Je teda dôležité dodať telu potrebné vitamíny. V tomto prípade medzi dôležité vitamíny pre krásne poprsie patrí vitamín A, C a B6. Vitamín A totiž podporuje regeneráciu a omladenie pokožky. Obnoviť kolagén pomáha vitamín C a vďaka vitamínu B6 sa v tele vytvárajú nové krvné bunky. Pokiaľ nie ste schopná prijať potrebné vitamíny zo stravy, môžete ich telu dodať pomocou výživových doplnkov z lekárne.

Posilňovanie prsných svalov

Na spevnenie a zväčšenie poprsia vám pomôže aj cvičenie. Zamerajte sa na posilňovanie hornej polovice tela a zaraďte do svojho tréningového plánu napr. kľuky na zemi, kľuky na bradlách, rozpažovanie s činkou v ľahu, motýlika, tlaky na lavicu a ďalšie cviky s činkami. Dôležitá je konzistentnosť. Pokiaľ budete prsné svaly posilňovať pravidelne 2× týždenne, určite čoskoro uvidíte veľkú zmenu.

Masážou k plnším prsiam

Masáž pŕs zlepšuje elasticitu kože a zvyšuje krvný obeh, vďaka čomu dochádza k uvoľneniu hormónov, ktoré sú zodpovedné za rast poprsia. Masáž robte 2× denne, vždy ráno a večer, počas aspoň 30 dní. Vždy používajte masážne oleje alebo krémy, ktoré aplikujte na žľazy okolo bradavky.

odkaz
decolen, pr nepouzivat

Pomocník z vašej lekárne

Viditeľné výsledky je možné dosiahnuť aj vďaka výživovým doplnkom, ktoré vaše prednosti zväčšia a spevnia. Plnší dekolt zaznamenáte už po pár týždňoch a pokiaľ zvolíte produkt na prírodnej báze, nemusíte sa báť ani nežiadúcich účinkov. Lekárnici odporúčajú výživový doplnok Decolen Forte, ktorého prírodné zloženie zo semien viniča hroznorodého, chmeľu otáčavého, sóje a extraktu z ľanu siateho, chráni a podporuje zdravie prsného tkaniva. Navyše má pozitívny vplyv na plnosť, pevnosť a celkové zdravie pŕs a pomáha znížiť negatívne účinky hormonálnej nerovnováhy.

chyba