Spustili sme Test Plus magazín na Slovensku

Maďarský trh sa môže pochváliť jedinečným magazínom zameraným na testovanie produktov a nákupné manuály.

30.03.2023 00:00
testplus-sk, pr, nepouzivat

Úspešný a nezávislý maďarský magazín Teszt Plussz rozširuje svoje pôsobenie aj na Slovensko, prináša medzinárodné prieskumy a hľadá nových členov tímu.

Vďaka veľkej obľube, úspešnosti a objektivite sme sa rozhodli magazín Test Plus priniesť aj na slovenský trh. Test Plus je známy svojou nezávislosťou od výrobcov a distribútorov, čo zabezpečuje objektívne a dôveryhodné hodnotenia produktov.

Príchod internetového magazínu Test Plus na Slovensko znamená radikálnu zmenu pre slovenských spotrebiteľov. Každý sa neraz ocitol v situácii, kedy nebolo ľahké rozhodnúť sa pri kúpe nového výrobku. Parametrov, ktorými sa riadime pri výbere produktov a zariadení je hneď niekoľko. Patrí medzi ne napríklad kvalita, cena, dizajn či značka. Magazín Test plus je vytvorený pre ľudí, ktorí obľubujú komplexný prehľad a kategorizáciu produktov.

Hlavným cieľom nášho magazínu je prístup čitateľov k relevantným recenziám, produktovým testom a nákupným sprievodcom produktov zo všetkých segmentov. Vďaka objektívnym testom a hodnoteniam zákazníkov z rôznych krajín si dokáže čitateľ vytvoriť jasný obraz o výhodách, cenách a parametroch najrôznejších produktov. A to najdôležitejšie? Všetok tento obsah je úplne zadarmo.

Medzinárodné prieskumy a nezávislé testovanie

Časopis Test Plus realizuje medzinárodné prieskumy a zbiera zákaznícke recenzie z mnohých krajín, vrátane USA, Veľkej Británie, Nemecka, Maďarska, Česka a samozrejme Slovenska. Vďaka tomu sú výsledky testov a hodnotení ucelené a zohľadňujú rôzne názory a potreby zákazníkov. Väčšinu produktov dokonca sami testujeme a detailne sa venujeme prieskumu, aby sme prinášali aktuálne a objektívne informácie.

Medzi testované produkty patria napríklad teplovzdušné fritézy, robotické vysávače, čističe vzduchu, umývačky riadu, elektrické kolobežky a mnohé ďalšie. Podporiť chod a neustále zlepšovanie nášho magazínu môžete vďaka nakupovaniu produktov prostredníctvom odkazov na našej stránke.

Expanzia a pracovné príležitosti

Ako súčasť expanzie na slovenský trh hľadáme do nášho tímu Test Plus aj nových výskumníkov a textárov s dobrou znalosťou slovenčiny. Ak máte záujem o prácu v dynamickom prostredí a chcete sa podieľať na príprave podkladov, článkov, objektívnom hodnotení a testovaní produktov, môžete sa prihlásiť na e-mailovej adrese: info@testplus.sk.

Vstupom na slovenský trh prinesie Test Plus čitateľom zo Slovenska svoj jedinečný koncept. Slovenskí zákazníci tak získajú spoľahlivý zdroj informácií o výrobkoch, ktorý im pomôže v rozhodovaní sa pri nakupovaní.

Viac informácií na: testplus.sk

chyba