Takto sa robia tie najlepšie palacinky. Pozrite si ako ich pripravuje herec Juraj Bača

Ak ste pred nedávnom boli v lese a cítili ste palacinky, nebola to fatamorgána. Dokonca to nebola ani blízka reštaurácia. Čo alebo kto pripravoval palacinky, vás naozaj prekvapí.

16.12.2022 00:00
Juraj Baca, pr, nepouzivat

Predstavte si, že sa idete s priateľmi prejsť, užívate si jesenný vánok a ten vám zrazu priveje tú najkrajšiu a najsladšiu vôňu. Ako tak kráčate, vôňa intenzívnie a vy zrazu zbadáte Juraja Baču. Nie, necvičí, ani nie je na túre. Juraj, známy aj ako moderátor sledovanej šou o pečení, jednoducho robí na netradičnom mieste francúzske palacinky „crêpes“. A mal aj pomocníka!

Partie kamarátov sú známe tým, že sa navzájom podpichujú, a Bačova partia nie je iná. Priatelia moderátora úspešnej cukrárskej šou ho nikdy nevideli dezerty pripravovať, len ochutnávať a komentovať, tak ho svojím podpichovaním do pečenia doslova dohnali.

Juraj Baca, pr, nepouzivat

Na mieste mu žiadny šéfkuchár neasistoval, bol tam so svojím nablýskaným autíčkom. PEUGEOT 3008, v ktorom sa Juraj vozí, je zjavne talentovaná mašinka aj mimo vozoviek. Obrovský kufor, ktorý poskytol Jurajovi priestor na uloženie všetkého potrebného náčinia, bol stále ešte len spolovice prázdny. Rovnako zahviezdil aj veľký chladiaci priestor medzi vodičom a spolujazdcom, ktorý sa postaral o to, aby cesto vydržalo čerstvé.

Pri vytváraní tejto dobroty rozhodne Juraj nezaradil spiatočku. Vo videu si môžete pozrieť, ako to celé dopadlo.

chyba