Aj Vianoce sú Fun rádio

Ako každý rok - 24. novembra - začali Vianoce priamo v štúdiu Fun rádia. Vianočnú náladu celému Slovensku priniesla tradičná a dlho očakávaná generálka Vianoc, ktorá už po šiestykrát odštartovala obdobie plné najlepších vianočných hitov, mimoriadne obľúbených súťaží a darčekov.

30.11.2022 00:00
fun, pr nepouzivat Foto:

Generálka Vianoc bola aj o dvoch exkluzívnych prekvapeniach

Na generálke Vianoc býva všetko ako naozaj. Sviatočná atmosféra, veľkolepá výzdoba, stromček svieti, hrá špeciálny vianočný playlist, rozvoniavajú obľúbené vianočné jedlá, Junior s Marcelom a celým Fun rádiom sa dajú do gala. Tento rok Fun rádio prichystalo aj dve veľké prekvapenia. Odpremiérovalo vianočnú pesničku Na kopce! od Roba Opatovského & Bystríka. Druhým prekvapením bolo exkluzívne oznámenie headlinera LOVESTREAM FESTIVAL-u, ktorým sú legendárni Imagine Dragons.

Foto: Fun Radio
fun, pr nepouzivat

S Fun rádiom sú Vianoce najzábavnejšie

Nalaďte sa na Vianoce už teraz hudobným streamom Fun rádio Vianoce a od 1. decembra sa vianočné hity budú v čoraz väčšej miere objavovať aj vo vysielaní.

Poslucháči sa môžu opäť tešiť na originálnu cestovateľskú súťaž. V minulosti už išli poslucháči Fun rádia za kapustnicu na Maledivy, za kraslicu do Thajska a teraz môžu ísť za medovník na Zanzibar. Vianočná nálada vyvrcholí 24. decembra špeciálnym vianočným vysielaním Šťastné a veselé Fun rádio, počas ktorého sa budú tradične rozbíjať gule z vianočného stromčeka v štúdiu Fun rádia. Čo rozbitá guľa, to parádna cena.

Foto: Fun Radio
fun, pr nepouzivat
chyba