Poradíme vám, ktoré vína sa oplatia na Black Friday

18.11.2022 00:00
wineplanet, pr, nepouzivat

Povýšte čierny piatok na nákupný vínny piatok Black WineDay. Tento deň sa považuje za začiatok predvianočnej nákupnej horúčky. Nemusíte však čakať v dlhých radoch v obchodoch. Víno si pohodlne objednáte zo svojho domu za férové a neopakovateľné ce­ny.

Ktoré vína sa určite oplatí kúpiť?

Zľavy na vína až do 50 % potrvajú na WinePlanet.sk až do 27.11.2022.

Rozhodne nevynechajte Prosecco

Prosecca nikdy nie je dosť, hlavne ak sa blíži Silvester. V Black WineDay nájdete biele i ružové Prosecco značky Reya a Serena 1881 v zľave až do 50 % a to sa oplatí. Ľahké, svieže a ovocné Prosecco, ktoré rozprúdi každú zábavu. Výborný aperitív ku kanapkám s lososom, avokádovou alebo syrovou nátierkou.

wineplanet, pr, nepouzivat

Sauvignon z Nového Zélandu je TOP

Vinárstvo Villa Maria patrí k top vinárstvam Nového Zélandu. Ich skvelý Sauvignon Blanc ochutnal už takmer každý, ale čo tak vyskúšať Riesling, Pinot Grigio, Pinot Noir či Syrah. Okrem rady Private Bin v Black Friday nájdete vína EarthGarden. Vína Villa Maria odrážajú charakter vinohradníckej krajiny akou Nový Zéland je. Šťavnatý Sauvignon Blanc, ovocný Pinot Noir, temperamentý Syrah.

wineplanet, pr, nepouzivat

Víno si pohodlne objednáte z eshopu WinePlanet.sk alebo nakúpite v predajniach Bory Mall, Nivy centrum, na Starej Vajnorskej v Bratislave alebo v Europa SC v Banskej Bystrici. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú akciu a doplňte si svoje zásoby vín k Vianociam a k Novému roku.

BIO vína sú trendy

Veľa ľudí dnes preferuje zdravý životný štýl, nielen čo sa týka jedla, ale i vína. Vína z rady Reya Organica sú kvalitné, certifikované, slovenské BIO vína, ktoré boli vyrobené v spolupráci s vinárstvom Natural Domin & Kušický. Tieto vína sú určené do gastronómie, ale aj pre ľudí, ktorí si radi posedia s rodinou alebo priateľmi pri pohári dobrého vína. Vína Reya Organica sú viazané na zdravé slovenské vinohrady priamo i v okolí Veľkého Krtíša, sú vyrobené šetrne s nízkym obsahom síry a histamínu. Vína Reya Organica sú k vám ešte bližšie počas Black WineDay akcie za polovičnú cenu.

wineplanet, pr, nepouzivat

Červené vína z Argentíny

Počas jesene i zimy zahrejú telo i ducha plné, červené vína z Argentíny z vinárstva Mascota Vineyards. Kvalita argentínskych vín stúpa, už to nie je krajina lacných priemerných červených vín, ako kedysi. Mladí argentínski vinári používajú pri výrobe nové technológie, šetrnejšie pracujú so sudmi, avšak nezabúdajú na základnú vec a to je, že víno sa tvorí už vo vinohrade. Na Slovensku si Argentínu spájajú len s odrodou Malbec, táto krajina ponúka skvelé vína z miestnych odrôd ako Torrontés, Bonarda, Criolla, ale i medzinárodných ako Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Teraz, počas Black WineDay, sú vína z Argentíny ešte dostupnejšie.

wineplanet, pr, nepouzivat

V ponuke Black Friday alias Black WineDay nájdete viac ako 60 druhov vín z celého sveta teraz v zľave 10 až 50 %. Využite možnosť výhodného nákupu, vína sa rýchlo míňajú už počas prvých dní.

chyba