Black Friday dorazil tento rok do Webglobe o niečo skôr

50 % zľava na domény, hosting a servery. To už je dosť na to, aby ste dostali chuť vyrobiť si ďalšiu webstránku.

10.11.2022 00:00
webglobe 3, pr, nepouzivat

Webglobe tento rok nelení a do boja o nových zákazníkov vyráža skôr, než ostatní – a hlavne s poriadne lákavou ponukou. Okrem výrazných zliav na webhosting na vás čakajú aj zľavy na konkrétne doménové koncovky. Okrem 50 % zľavy na koncovku .EU sa vraj chystá aj –50% na .CZ, –40% na .COM a .BIZ, –30% na -NET a .ORG a na .STORE a .TECH je zľava dokonca cez 90%.

Webglobe navyše ako jedna z mála webhostingových spoločností na Slovensku ponúka kompletnú škálu serverových riešení pre väčších klientov – od VPS a VMS, cez fyzické servery, až po vlastné datacentrá.

„Zakladáme si na osobnom prístupe. Ku každému zákazníkovi pristupujeme individuálne. Spoločne sa pozrieme na jeho web a výkon servera nastavíme na mieru,“ hovorí Tomáš Kostka, riaditeľ obchodného oddelenia Webglobe.

Čo oceňujeme:

  • WordPress hosting pre všetky balíky s WP nainštalovaným na 1 kliknutie.
  • SSL certifikát Let’s Encrypt k hostingu zadarmo.
  • Automatická záloha dát.
  • Moderné servery s NVMe SSD diskami.
  • 60-dňová záruka vrátenia peňazí.
  • Možnosť aktivovať si automatické predĺženie domény.
  • Okrem klasických domén majú na sklade aj TLD ako .DEV, .SOFTWARE, .TECHNOLOGy, .DIGITAL, ale aj napríklad .BEER.

Čo by bolo treba zlepšiť:

  • Hoci má zákaznícka podpora päťhviezdičkové hodnotenie, nie je k dispozícii 24/7.
odkaz
webglobe, pr, nepouzivat

O Webglobe

Webglobe patrí medzi top 3 poskytovateľov webhostingu na Slovensku. Na najvyššie priečky sa dostal vďaka odkúpeniu niekoľkých väčších a mnohých menších spoločností (napríklad OneBit, Stable, Savana, Doména.sk, WY.sk či studenthosting.sk), do ktorých priniesol skúseností z globálnej scény. Zakladateľ firmy Igor Strečko razí teóriu, že „najlepší služby sú tie ty, o ktorých ani neviete, že ich máte.” Medzi hlavné hodnoty Webglobe preto patrí maximálna spoľahlivosť, rýchlosť a bezpečnosť. Ďalšie informácie o službách a ponuke najdete na adrese www.webglobe.sk.

chyba