Poriadok v kancelárskych dokumentoch: 3 úložné riešenia, ktoré nesmú chýbať v žiadnej poisťovni

Každá poisťovňa má prepracovaný systém, podľa ktorého spracováva a archivuje doklady k poistným udalostiam. Aj napriek pokročilej digitalizácii je však stále potrebné niektoré typy dokumentov archivovať v papierovej podobe.

18.10.2022 00:00
dokumenty, pr Foto:

Tieto 3 ekologické úložné riešenia vám uľahčia skladovanie kancelárskych dokumentov a určite by nemali chýbať ani vo vašej poisťovni.

Farebné spisové dosky na otvorené poistné udalosti

Spisy plné podkladov, ktoré čakajú na spracovanie. Aby ste v nich nestratili prehľad, uložte všetky potrebné papiere do spisových dosiek alebo obalov na dokumenty.

Nearchívne spisové dosky v rôznych farebných prevedeniach umožňujú otvorené poistné udalosti zoradiť na pracovnom stole jednoducho a prehľadne. V prípade potreby tak viete rýchlo a bez problémov nájsť potrebnú dokumentáciu.

Úložné boxy na prenos dokumentov

Keď sa poistná udalosť uzatvorí, je čas potrebné podklady presunúť zo stola do archívu. Využite úložné boxy na dokumenty. Pevná konštrukcia, vysoká nosnosť (od 80 kg) a kvalitné prevedenie ich predurčujú na bezpečný prenos dôležitých dokumentov, zmlúv a faktúr do archívu.

Odolné úložné krabice sú vhodné aj na krátkodobé skladovanie spisov a dokladov, ktoré potrebujete mať v kancelárii. Pracovné prostredie vďaka nim bude pôsobiť prehľadne a čisto. Označenie podľa vášho interného systému a jednoduché otváranie úložného boxu umožní rýchlo siahnuť po dokumentoch vždy, keď to bude potrebné.

Archívne spisové dosky a krabice na dôležité dokumenty

Niektoré typy dokumentov je potrebné zo zákona archivovať. Bežne dostupné papierové krabice nie sú na archiváciu postačujúce.

Úložné krabice na archiváciu disponujú jedinečnou konštrukciou, ktorá umožňuje v prípade potreby rýchly a jednoduchý prístup k archivovaným dokumentom. Zatvorená krabica zároveň zabraňuje prenikaniu prachových častíc k dôležitým tlačivám.

Spisové dosky a úložné krabice Emba spĺňajú požiadavky medzinárodných noriem pre dlhodobú archiváciu.

Udržateľný poriadok v kancelárskych dokumentoch

Prehľad v zmluvách, faktúrach a poistných udalostiach bez využitia plastových obalov? Máme pre vás riešenie.

Odolné obaly a úložné boxy na dokumenty Emba vznikajú spracovaním zberového papiera. Ide o praktické, spoľahlivé a ekologické riešenie pre vašu kanceláriu.

chyba