Výškovo nastaviteľný stôl na mieru - prispôsobivé riešenie do každej kancelárie

Výškovo nastaviteľné stoly sú prísľubom lepšieho pracovného prostredia - vďaka nim dokážete jednoducho prispôsobiť kanceláriu osobitným požiadavkám. Dosiahnete lepšiu ergonómiu, pohodlie a eliminujete zdravotné neduhy vyplývajúce z dlhého sedavého spôsobu práce. Rastúce stoly sú prispôsobivé viac, ako by ste čakali - nechajte si ich vyrobiť na mieru!

15.08.2022 00:00
seocentrum, pr Foto:

Nenašli ste v dostupnej ponuke výškovo nastaviteľných stolov model, ktorý by vyhovoval vašim preferenciám či dispozičnému riešeniu kancelárie? Nevadí. Skvelým riešením sú rastúce stoly vyrobené na mieru a na stránke Liftor je to naozaj hračka – prehľadný konfigurátor vás prevedie celým procesom.

Ako prebieha proces zostavenia rastúceho stola?

Krok 1 – výber typu stola

Na začiatok sa budete musieť rozhodnúť, aký typ stola, v závislosti od vašich požiadaviek a účelu, chcete. Môže ísť o kancelárske rastúce stoly, detské stoly, pracovné stoly do dielne či herné stoly pre náruživých fanúšikov počítačových hier. Zvolený typ sa následne odrazí aj na pridaných funkciách a komponentoch.

Krok 2 – výber nosnej konštrukcie

Nosná konštrukcia, resp. výber typu nôh, je spojený s nosnosťou rastúceho stola, rýchlosťou zdvihu, rozmedzím zdvihu (minimálna a maximálna výška) a zdvižným mechanizmom (manuálne alebo elektrické výškovo nastaviteľné stoly. Na výber sú tiež rôzne farebné prevedenia nôh stola.

Krok 3 – výber dosky

Tu sa rozhoduje medzi klasickou stolovou doskou alebo hernou. Ďalšími dôležitými faktormi je hrúbka dosky, rozmery – môžete si vybrať z preddefinovaných alebo si navrhnúť vlastný rozmer presne podľa vašich želaní – materiál a s ním spojená farba dosky.

Krok 4 – výber príslušenstva

Tento krok je možné preskočiť, ak sa však rozhodnete, že si chcete doobjednať dodatkové príslušenstvo k nastaviteľným stolom, môžete si zvoliť napríklad držiaky na monitor či PC, ergonomickú podložku na státie, zásuvky alebo zásuvkové kontajnery, zberače káblov a iné.

Krok 5 – výber dodatočných služieb

Profesionálni predajcovia sa snažia poskytnúť svojim zákazníkom čo najviac – môže ísť napríklad o predĺženú záruku na elektrické nosné konštrukcie alebo okamžitú výmenu tovaru.

chyba