Omeškané predvianočné zásielky? Zabezpečte zákazníkom ich včasné doručenie!

Vianočná nákupná horúčka nám už klope na dvere a prepravný ošiaľ, ktorý u mnohých obchodníkov odštartoval už v rámci Black Friday zliav, by sa mal aj kvôli lockdownu znásobiť počas najkrajších sviatkov roka. Aby však zásielky a tovar dokázali firmy expedovať načas, je potrebné zabezpečiť si ich prepravu s predstihom a po boku silného partnera. Tým je najmä pre veľké aj menšie firmy Palletways, najrýchlejšie rastúca dopravná sieť v paletovej preprave v Európe.

29.11.2021 00:00
Palletways, PR, nepouzivat Foto:

Väčšina prepravcov je v plnej pohotovosti už pár týždňov , čo zapríčinili najmä zľavy počas Black Friday a prípravy na sviatky. Menšie firmy aj väčšie spoločnosti by preto nemali zaháľať a sústrediť sa na hľadanie spoľahlivých partnerov na dopĺňanie skladových zásob či distribúciu objednávok priamo k zákazníkom – a to aj tovaru väčších rozmerov a množstiev vyžadujúcich si paletovú prepravu.

Po Slovensku a do Maďarska už do 24 hodín

Jedným z lídrov v rýchlom a cenovo výhodnom prepravovaní paletizovaného tovaru je dopravná sieť Palletways, ktorá úspešne funguje na európskom trhu už dlhých 27 rokov a vďaka širokej sieti lokálnych aj zahraničných partnerov denne prepraví viac ako 45-tisíc paliet rôznych objemov. Tie prechádzajú cez 450 prekladiskových skladov a 21 HUB-ov v 24 krajinách, vrátane Slovenska a Maďarska, kam s pomocou deviatich zberných miest pod Tatrami expresne doručujú s rovnakou cenou a úrovňou služieb už do 24 hodín. Minimálna objednávka je jedna paleta, ktorej maximálny rozmer môže byť až 100×120×220cm a hmotnosť až 1200kg. Cena prepravy sa odvíja od výšky nabalenej zásielky, hmotnosti a počtu paliet.

„Naša služba si nájde klientov v širokom spektre sektorov, ako napríklad v obchode, priemysle, stavebníctve, pri preprave nápojov a suchých potravín alebo v oblasti automotive. Ďalej je vhodná pri preprave tovarov potrebných pre dom a záhradu, textilu či e-commerce.,“ približuje country manager Palletways Slovakia Marek Ondrejčák.

Foto: Palletways
Palletways, PR, nepouzivat

Inovatívny koncept Palletways spočíva aj v doplnkových službách, ako sú napríklad on-line sledovanie zásielok, elektronické doklady o doručení, časované doručenia (ráno, večer, konkrétne časové okno), služba ETA (odhadovaný čas doručenia), alebo paletová výmena. Niektoré služby firma ponúka ako jedna z prvých vôbec. Celý systém funguje vďaka modernému a spoľahlivému Transport Manažment Systému, ktorý umožňuje efektívne riadenie celého systému, aj počas rušného predsviatočného obdobia. „Každý región bude využívať náš nový e-mailový systém na informovanie zákazníkov o možnostiach dodania do Vianoc a počas sviatkov. Harmonogramy budú vypracovávané na základe aktuálnych lokálnych podmienok či obmedzení a ľudia budú mať presný prehľad o načasovaní dodávok paliet,“ uvádza Marek Ondrejčák.

Špeciálne doručovanie aj do domácností

Sieť Palletways nedávno uviedla na slovenský trh produkt určený aj špeciálne na dodávky do domácností. Nová služba s názvom P2C je určená pre spoločnosti, ktoré predávajú produkty priamo konečnému spotrebiteľovi a potrebujú spoľahlivého partnera na doručenie svojich výrobkov na miesto určenia.

„Tešíme sa, že aj na Slovensku môžeme zabezpečovať prepravné služby firmám zaoberajúcim sa napríklad aj vybavením pre domácich majstrov, a to od záhradkárskych potrieb až po bytové doplnky. Máme kvalitne a zodpovedne nastavené procesy a služby pre rôzne priemyselné odvetia, vďaka čomu môžu maloobchodníci, ktorí hľadajú spoľahlivého a schopného partnera, bezpečne doručovať výrobky zákazníkom priamo k nim domov pomocou služby P2C,“ dodáva Marek Ondrejčák.

chyba