Váš kôň so správnou kĺbovou výživou trpieť nemusí

Kone sú extrémne citlivé na pohybový aparát. Tieto majestátne zvieratá sú neustále v pohybe, často aj na súťažnej úrovni. Kone preto potrebujú okrem kvalitnej stravy aj kĺbovú výživu, vďaka ktorej bude pohybový aparát v dobrej kondícii.

09.08.2021 00:00
inca colagen, pr nepouzivat

Jednou zo základných stavebných bielkovín u cicavcov je kolagén, ktorý je súčasťou tkanív, kĺbov, kostí a kože, stará sa o elasticitu daného tkaniva. Tak ako u ľudí, aj konské telo postupom času nestíha produkovať kolagén v dostatočnom množstve. „Bohužiaľ aj u zvierat sa kolagén s pribúdajúcim vekom vytráca a nastupujú problémy s pohybom, stále viac sa ozývajú vrodené a iné vývinové problémy (dysplázia, artróza..). Aj pri týchto problémoch zohráva kolagén dôležitú úlohu a veľmi výrazne vie pomôcť zlepšiť mobilitu vášho zvieraťa a uľaviť mu od bolestí,“ potvrdzuje veterinárka Markéta Sedlinská.

Dnes už existuje kolagén pre kone, psy či mačky. Je to český prémiový Incapet Collagen, 100% kolagénový hydrolyzát pre zvieratá. Výrobcovia ho vyvinuli po tom, čo zaznamenal obrovský úspech kolagén pre ľudí – Inca Collagen. Ten si za 6 rokov existencie získal vyše 150 tisíc spokojných zákazníkov. Incapet Collagen v práškovej forme dopĺňa kolagénové peptidy s potrebnou štruktúrou, telo koňa si z nich dokáže vytvoriť nové molekuly kolagénu a využiť ho. A to nielen pre udržanie zdravého pohybového aparátu, ale aj zdravej hrivy, kopýt či srsti.

Vyskúšajte svojmu koníkovi denne podávať Incapet Collagen, aby mal vždy dostatok kolagénu a bol vďaka tomu fit.

inca colagen, pr nepouzivat
chyba