Splňte si sen a užite na záhrade a čerstvom vzduchu s priateľmi každý deň

Človek je tvor spoločenský, preto je preň kontakt s blízkymi a priateľmi veľmi dôležitý. V uzavretom priestore je ale táto možnosť v dnešných časoch stále veľkým rizikom. S príchodom prvých teplejších dní sa to ale postupne mení a môžeme svoj voľný čas tráviť všetci spolu na čerstvom vzduchu.

13.05.2021 00:00
seocentrum, PR článok, reklama, nepoužívať Foto: ,

Všetko vďaka jednému univerzálnemu zariadeniu, konštrukcii, ktorá v minulosti slúžila ako opora pre popínavé rastliny. Ponúkame vám modernú lacnú pergolu s technickými riešeniami špeciálne pre vašu terasu alebo záhradu.

Poďte sa spolu s nami pozrieť na jej najväčšie prednosti.

Bioklimatické riešenie pre vaše maximálne pohodlie

Užívať si pohodlie a relax na čerstvom vzduchu v blízkosti vášho domu je vďaka pergole veľmi jednoduché. Je to dnes najobľúbenejšia terasová konštrukcia a systém, ktorý sa veľmi jednoducho kombinuje s kvalitnou zámkovou dlažbou a ďalším moderným stavebným a krajinným dizajnom, čím sa vytvára príjemná a vzájomná harmónia celého okolia.

Ide o bioklimatický model s veľmi stabilnou konštrukciou, ktorá odolá silnému vetru, dažďu aj snehu, takže ju využijete po celý rok. A prečo sa tento systém exteriérového tienenia nazýva bioklimatický?

Dôvodom je prirodzená cirkulácia vzduchu medzi pohyblivými lamelami umiestnenými vo vrchnej časti pergoly, ktorá funguje ako bezplatný klimatizačný sуstém, a vďaka ktorému si môžete v jej prostredí vychutnať aj obľúbené guľôčky s čučoriedkovou príchuťou.

Pri takomto tienení máte tiež stály prísun čerstvého vzduchu a zaistenú stopercentnú ochranu vášho tela, záhradného nábytku i súkromia.

Najdôležitejšie výhody modernej pergoly

Ochrana pred snehom a dažďom zaisťuje, že moderná pergola odoláva zaťaženiu snehom do vysokej hmotnosti, ktorá vždy ale závisí od modelu, ktorý si vyberiete.

Pri pergole určite oceníte aj ovládanie slnečného žiarenia, pretože nastavenie uhla natočenia lamiel vytvára optimálnu kombináciu tieňa a svetla.

Spomínali sme prúdenie vzduchu, ktorého prietok je možné nastaviť otáčaním lamiel v určitých uhloch. Integrovaný žľab zasa odvádza dažďovú vodu na základňu stĺpikov a možnosť zabudovania LED osvetlenia sa postará o navodenie dokonalej atmosféry pre relax aj zábavu s celou rodinou či priateľmi.

chyba