Výhodnejšie nákupy vďaka Kaufino

Pravidelné prechádzky obchodom dokážu poriadne potrápiť našu peňaženku. Ak sa na nákup pripravíte vopred, neminiete zbytočne veľa peňazí. Kaufino ponúka web s aktuálnymi letákmi, vďaka ktorým môžete mať svoje nákupy pod kontrolou.

07.05.2021 00:00
Tipli, PR článok, reklama, nepoužívať

Väčšina obľúbených potravinových aj nepotravinových obchodov pravidelne vydáva akčné letáky. V obchodoch ako Lidl či Tesco, tak každý týždeň môžete okrem potravín nakúpiť aj detské oblečenie, produkty do domácnosti alebo príslušenstvo na šport.

Kvalitné produkty za výhodné ceny

letákoch Kaufland nájdete produkty od výmyslu sveta. Obchod si dáva záležať na tom, aby boli všetky produkty kvalitné. Počas výhodnej akcie tak nakúpite napríklad záhradkárske potreby, dózy na potraviny alebo posteľné obliečky za výhodné ceny.

Väčšinu akčných produktov nájdete v obchode len raz za určitú dobu. Ak si ale vytvoríte vďaka letákom prehľad, žiadna akcia vám neunikne. Produkty do domácnosti alebo iný kvalitný sortiment tak kúpite výhodnejšie ako v ktoromkoľvek inom obchode.

Oblečenie alebo nábytok

Okrem supermarketov vytvárajú letáky aj obchody s módou alebo nábytkom. Napríklad leták Pepco nájdete na webe Kaufino zvyčajne raz za dva týždne. Obchod Jysk vydáva nový leták každý týždeň a jeho platnosť je dva týždne. Oba obchody ponúkajú zľavy na vybraný sortiment. Ušetriť teda môžete aj na nákupe oblečenia alebo nábytku, počas celého roka.

Jednoduchý a prehľadný web

Web Kaufino je dostupný na všetkých zariadeniach, či už na počítači alebo v mobile. Otvoríte ho teda odkiaľkoľvek. Najnovšie letáky nájdete vždy na hlavnej stránke. Ak ale obľubujete konkrétny obchod, môžete ho vyhľadať prostredníctvom vyhľadávača a prezrieť si všetky akčné ponuky na jednom mieste.

Kaufino šetrí čas aj peniaze

Kaufino vám ušetrí čas aj peniaze. Už nemusíte čakať, kým vám leták dorazí do schránky. Rovnako si ho ani nemusíte vyhľadávať na rôznych weboch a zisťovať, či ide o najnovšiu ponuku. Na webe Kaufino nájdete najnovšie letáky obchodov v deň ich publikácie. Zároveň vám leták pomôže mať prehľad o aktuálnych zľavách a to ocení aj váš rodinný rozpočet.

chyba