Výnimočné ženy si zaslúžia výnimočný darček aj na MDŽ

Čo robí ženu výnimočnou? V prvom rade je to jej osobnosť, šarm, čo z nej navonok vyžaruje a určite sú to aj jej skutky a schopnosti, ako sa vie pre niečo nadchnúť. A práve taká dáma hľadá alternatívy. Konkrétne, ak hovoríme o častej problematike, čo s dymom a zápachom z klasických cigariet, existuje riešenie, ktoré ocení aj jemnejšia polovička našej populácie.

02.03.2021 00:00
iqos, pr clanok, reklama, nepouzivat

Obľúbený sviatok žien po celom svete u nás známy ako MDŽ je tu už o pár dní. Práve 8. marca netreba zabúdať na každú jednu dámu v našom okolí. Viete však, s čím sa spája tento sviatok? Je to o emancipácii v práci a zároveň o zrovnoprávnení postavenia žien, keď v roku 1908 skupina krajčírok v New Yorku bojovala za lepšie podmienky.

A tak všetky dámy a ženy si zaslúžia na tento sviatok pripomenúť, aké špeciálne postavenie v spoločnosti majú. Čím teda obdarovať nežnejšie pohlavie? Určite nič nepokazíte kvetom či elegantnou bonboniérou, vo vymýšľaní prekvapení určite môžete zájsť pokojne ďalej a staviť na elegantnú technológiu. Inšpiráciou pre niektoré dámy môže byť napríklad bezdymové zariadenie v niekoľkých farebných prevedeniach. Pre koho je takýto produkt vhodný? Dizajnový kúsok poteší každú ženu, ktorá by sa chcela zbaviť klasických cigariet, ale nedokáže alebo nechce prestať fajčiť. A tak motiváciou pre ňu môže byť menej riziková alternatíva v podobe IQOS 3 DUO.

Tento netradičný darček nahrieva tabak len na teplotu 320 °C, čím sa uvoľní jeho plná chuť a aróma. IQOS znižuje množstvo škodlivých látok až o 95 percent a pri jeho používaní sa namiesto dymu uvoľní aerosól. Ten sa však vo vzduchu už len rýchlo rozplynie a nezostane po ňom ani stopa, naproti tomu škodlivý dym a zápach z klasických cigariet zostáva „visieť“ v interiéri, na oblečení a pokožke celé hodiny.

iqos, pr clanok, reklama, nepouzivat

Treba tiež spomenúť, že ochorenia súvisiace s fajčením sú vyvolané predovšetkým inhaláciou škodlivých látok, ktoré sa z veľkej časti vytvárajú pri spaľovaní tabaku. Štúdie potvrdili, že zníženie tvorby škodlivých látok v aerosóle namerané v laboratóriu viedlo u dospelých fajčiarov, ktorí prešli na výrobok IQOS, k významnému zníženiu expozície škodlivým látkam.

Príčinou ochorení súvisiacich s fajčením cigariet je práve proces horenia a následné vdychovanie dymu, ktorý obsahuje približne 6 000 látok, z nich 100 sa klasifikujú ako škodlivé a potenciálne škodlivé. Menej rizikové nikotínové produkty bez dymu preto môžu výrazne prispieť k poklesu prevalencie fajčenia, teda zároveň sa tým zníži riziko vzniku ochorení súvisiacich s fajčením u dospelých fajčiarov.

Obsahuje nikotín, a tak nie je úplne bez rizika. Určené len pre dospelých fajčiarov.

chyba