Pomôžeme vám vybrať pánske tričko na leto

Leto je už v plnom prúde, a preto ste už isto vytiahli zo skrine sezónne oblečenie. V tomto období sú najvhodnejšie ľahšie a voľnejšie odevy umožňujúce odvádzanie tepla, potu a vlhkosti od pokožky. V súčasnosti je na trhu obrovské množstvo rôznych druhov tkanín, ich zmesí a väzieb, takže ak hľadáte vhodné pánske tričká na teplé dni, tieto rady vám môžu prísť vhod.

03.08.2020 00:00
seo, PR článok, nepoužívať Foto:

Bavlna – kráľovná letných dní

Drvivá väčšina oblečenia v tomto období bude pravdepodobne čistá bavlna, alebo bavlna v kombinácii s ľanom či hodvábom. Pretože je veľmi priedušná a univerzálna, v porovnaní s ľanom sa veľmi nekrčí, je výbornou voľbou na leto. Bavlnené tričko by vám v šatníku určite chýbať nemalo. Existuje toľko dizajnov, že si vyberie naozaj každý a ak rozmýšľate, čo si narýchlo obliecť na neformálnu príležitosť, ponúka vám množstvo štýlových variácií, ako ho nosiť. Kvalitné jednofarebné bavlnené tričko ľahko skombinujete s chino nohavicami, alebo s džínsovými kraťasmi a pohodlnými mokasínami či plátenkami. Eleganciu obľubujúci páni môžu siahnuť aj po košeľovom tričku alebo polokošeli.

Dajte šancu aj syntetickým materiálom!

Možno máte stále zafixované, že nemajú dobrú povesť, no doba pokročila a syntetické vlákna sa v súčasnosti vyrábajú aj z prírodných vedľajších produktov, vďaka čomu sú udržateľnejšie a príjemné na dotyk.

Prečo sú skvelé na leto? Často sú jemnejšie, sú skombinované tak, aby vyťažili maximum z pozitívnych vlastností rôznych materiálov, takže sú naozaj výrazne priedušné a veľmi ľahké, niekedy aj chladivé a nekrčivé.

Farby a vzory

Leto je charakteristické farbami a vzormi. Nemusíte však nosiť len žiarivé žlté tričká, ak sa v nich necítite dobre, a to všetko preto, že chcete vyzerať letne naladení. Na dosiahnutie tohto efektu stačí poznať jednoduchý trik: vyhľadávajte svetlejšie odtiene základných neutrálnych farieb, najmä modrú, olivovo zelenú, svetlejšie sivé a hnedé odtiene. Tieto farby zvyčajne pristanú každému.

Ak zatúžite po výraznejšom prvku, môžete si k nimi obliecť napríklad vzorované či farebné šortky. Páni s vypracovanými ramenami môžu siahnuť aj po tričkách bez rukávov a doplniť ich košeľou so zaujímavou potlačou.

Aké strihy hľadať?

Leto je jedným z mála období, kedy je dovolené trochu upustiť od hľadania dokonale sediaceho oblečenia a je úplne v poriadku trochu si oddýchnuť vo voľnejšom oblečení. Koži sa lepšie dýcha a má priestor sa chladiť. Nebude náhoda, že v krajinách s horúcim počasím sa obliekajú do voľných odevov z priedušných a ľahkých tkanín.

Neznamená to ale, že musíte kupovať o číslo väčšie tričká ako bežne nosíte. Tie majú aj dlhšie rukávy a celkovú dĺžku, ako potrebujete, takže sa poobzerajte po voľnejších strihoch vo vašej veľkosti, ktoré sedia tak, ako majú, ale poskytujú vám trochu viac „priestoru na dýchanie“.

Ešte nemáte tričko, v ktorom sa cítite ako v druhej koži?
Kvalitné a moderné, jednoduché i s potlačou za výborné ceny nájdete tu: https://bolf.sk/…ka-3408.html "

chyba