Využite letnú sezónu naplno, osviežte svoju značku

Poznáte tie značky, pri ktorých iba vyslovia ich meno a vám mysľou ihneď prebleskne tvar a farba loga? Tomu sa vraví dobrý branding. Povedomie o značke je naozaj dôležitou súčasťou marketingovej stratégie firmy.

25.06.2020 00:00

My vám ho pomôžeme vybudovať!

Reklamný tovar zvyšuje lojalitu zákazníkov. Človek vždy rád niečo dostane zadarmo. Táto pozitívna emócia ich spája so značkou.

Pre obchodníka je hlavným cieľom každej marketingovej kampane budovanie povedomia o značke. Asi každý z nás nájde doma obrandované pero alebo zapaľovač. Nemáme pravdu? Výhodou reklamných predmetov je aj to, že často neskončia u jedného zákazníka alebo klienta. Napríklad pero si požičiavajú ľudia často, zapaľovače sa zvyknú strácať a objavovať. Povesť značky má značný úžitok zo zvýšeného počtu zobrazení loga na rôznych plochách.

Je to otázkou vkusu

Aj reklamný textil môže vyzerať štýlovo, stačí zvoliť správnu techniku tlače a umiestnenie loga. Ponúkame lacnejšie riešenia ako transfer, ktorý je vhodný najmä pre tkaniny, cez kvalitnú sieťotlač, pri ktorej sa nemusíte báť vyblednutia až po stále obľúbenejšiu výšivku.

Nemusíte ísť klasickou, aj keď overenou cestou. Čo tak skúsiť to inak? Leto je ideálnou príležitosťou na prezentovanie zaujímavých, ale hravých predmetov.

Vychytávkou je napríklad držiak na pitie do bazéna.

Foto: Hauerland
Hauerland, PR článok, nepoužívať

V bazéne môžu klienti využiť aj plážovú loptu, prípadne môže Vaše logo lietať pri volejbale.

Foto: Hauerland
Hauerland, PR článok, nepoužívať

Stále populárnejšie je medzi mladými ľuďmi frisbee, ktoré máme k dispozícií v rôznych farebných prevedeniach. Vybrať si môžete variant, ktorý korešponduje s Vašimi firemnými farbami.

Foto: Hauerland
Hauerland, PR článok, nepoužívať

Darovanie reklamného tovaru, ktorý je možné používať každý deň alebo ho môžete uchovávať dlhšiu dobu, vám pomôže získať maximálnu expozíciu. Týmto spôsobom si Vaši zákazníci budú pamätať na Vašu spoločnosť dlhšie alebo pravdepodobne na celý život. Nespoliehajte sa preto na nekvalifikované spoločnosti a využite tie najkvalitnejšie techniky potlače, ktoré využívame aj u nás.

Veľmi dlho vydržia textílie a oblečenie, ktoré najmä cez leto uvidia mnohí. Nehrozí, že ho klient schová pod hrubý zimný kabát.

Foto: Hauerland
Hauerland, PR článok, nepoužívať

Milým darčekom môže byť klobúk na ochranu pred slnkom. Dáte tým najavo, že myslíte na klientovo zdravie. Dizajn záleží iba na Vás. Ak preferujete minimalizmus a prajete si aby Vaša reklama bola jemná a vkusná, môžete dať potlačiť iba stuhu na klobúk. K stužke máme k dispozícii samozrejme aj samotný unisex slamený klobúk. Takže vám reklamný darček príde kompletný.

Foto: Hauerland
Hauerland, PR článok, nepoužívať

Niektorí však chcú aby ich logo bolo výrazné, ľuďom udreli do očí už z diaľky alebo proste nechcú byť obmedzovaní v možnostiach. Vtedy zvoľte tento slnečný klobúk, kde si sami určíte veľkosť a umiestnenie loga.

Foto: Hauerland
Hauerland, PR článok, nepoužívať

Zvoliť môžete aj hravú grafiku cez celý povrch textílie. Originálnym darčekom by bol uterák, ktorý by sa dal využiť počas letného obdobia. S tvorbou grafického návrhu Vám veľmi radi pomôžu naši šikovní kreatívci na grafickom oddelení.

Foto: Hauerland
Hauerland, PR článok, nepoužívať

S hravými letnými vzormi sa môžete vyhrať aj na slnečných okuliaroch.

Foto: Hauerland
Hauerland, PR článok, nepoužívať

Už ste sa ocitli v situácii, kedy Vás v lete prekvapil dážď? Pršiplášť je must have letnej výbavy. Pomôže Vám na túre, festivale, ale aj na dlhšej letnej prechádzke. Tento je navyše v stále obľúbenejšej žltej farbe a nezničí sa po jednom použití.

Foto: Hauerland
Hauerland, PR článok, nepoužívať

Zvoľte správne

Vyberte si ten, ktorý dokonale rezonuje s Vašou značkou. Napríklad, ak je Vašou firemnou filozofiou správať sa ekologicky, máme pre Vás aj nádherné eko produkty, ktoré neškodia prírode a podporujú udržateľný spôsob spotrebiteľského správania.

Ak chcete posolstvo šíriť ďalej, obdarujte týmito skvelými darčekmi vašich blízkych alebo ich využite ako firemné darčeky pre klientov. Určite si ich zamilujú. Bambusové guľôčkové pero v krabičke je ideálnym darčekom.

Hauerland PR článok

Poznáte niekoho, kto si všetko zapisuje? Alebo niekoho, kto si nič nezapisuje a mal by? Na hauerland.sk nájdete mnoho zaujímavých zápisníkov.

Hauerland PR článok

Pomôžte ostatným vymeniť jednorazové plastové slamky za sadu nerezových slamiek Lena na opakované použitie.

Foto: Hauerland
Hauerland, nepoužívať

Nezabúdajte na zamestnancov

Zamestnanci sú jedným z najväčších aktív spoločnosti. Šťastný zamestnanec pomáha spoločnosti nielen pri dosahovaní jej cieľov, ale môže byť aj vynikajúcim marketingovým pracovníkom. Distribúciou značkového tovaru, ako sú napríklad hrnčeky, tričká alebo fľaše na vodu, nepriamo podporujete lojalitu a morálku svojich zamestnancov.

chyba