Odštartuj svoju hviezdnu kariéru na BOOYANGu a vyhraj 4 000 €

BOOYANG ti zmení život k lepšiemu. Jediné, čo treba urobiť, je dať o sebe vedieť. Ide to úplne jednoducho vďaka aplikácii BOOYANG. Stačí si ju stiahnuť do mobilu a pridať do nej video, na ktorom ukážeš, v čom si naj. Otvor tie dvere, za ktorými je svet úspechu a pridaj sa k množstvu odvážnych. V aplikácii sú ich už tisíce a je zábavné pozrieť sa na výsledok ich rozhodnutia ísť s kožou na trh. Teraz, keď sme doma, je konečne ten čas, keď končia prázdne sny a reči o tom, ako by som bol najlepší spevák, ako by som bola najlepšia tanečníčka, či ako by sme práve my udávali módne trendy. Koniec rečiam a poďme si to všetko splniť na BOOYANG. Aplikácia čaká na tvoju novú nahrávku, na nový recept tvojej mamy, na novú tanečnú choreografiu tvojej sestry, alebo pokojne aj na remeselné ukážky tvojho otca s dedom. Všetci sa spolu môžete podporiť a hlavne zabaviť. Pridať sa môžu tvoji priatelia, spolužiaci či kolegovia a tí ťa pokojne môžu svojou podporou poslať do profesionálnych vôd šoubiznisu.

02.06.2020 00:00
booyang, PR článok, nepoužívať Foto:

Za talentovou aplikáciou stojí Jaro Slávik so svojim tímom vývojárov. Chce dať šancu každému talentu hneď v niekoľkých kategóriách. Od športu, hudby, cez komédiu, remeslá až po gastronómiu či fashion. Vlastnú kategóriu majú aj talentované deti. Celá rodina môže pokúšať šťastie a spoločne sa snažiť vyhrať vo svojej kategórii. Každý pod svojim videom nájde svoje publikum.

VYHRAJ 4 000€.

Okrem zábavy dáva BOOYANG aj možnosť atraktívnych výhier. Napríklad po tom, ako sa súťažilo o iPhone 11, airpods, či o 300 €, je tu teraz súťaž o 4 000€ v kategórii hudba.

Jaro Slávik

Cesta k výhre je jednoduchá:

1. Stiahni si aplikáciu BOOYANG cez svoj store:

Apple:http://bit.ly/BooYang-iOS

Android:http://bit.ly/BooYang-Android

2. Ukáž svoj talent a pridaj video do kategórie Music.

3. O tvojej výhre rozhodnú ostatní užívatelia, oslov preto kamarátov a rodinu, nech ťa podporia.

Foto: PR servis
booyang, PR článok, nepoužívať
Jaro Slávik považuje za veľmi dôležité, aby všetci účastníci s videami, bez ohľadu na vek a bez rozdielu kategórie, do ktorej video umiestnili, mali možnosť súťažiť o reálne výhry. Verí, že už teraz je aplikácia plná najzaujímavejších a najkreatívnejších videí. Vysvetľuje aj názov aplikácie: „BOOYANG je odvodený zo slovanskej mytológie, v ktorej bájny ostrov Bujan predstavuje niečo ako raj, čo je aj cieľ nášho snaženia. Previesť všetkých tých, ktorí majú chuť a odvahu vydať sa na náročnú cestu úspechu a chcú preraziť do sveta šoubiznisu,” dodáva Jaro Slávik.
Foto: FB Česko Slovensko má talent
Booyang, PR článok, nepoužívať

BOOYANG už netrpezlivo čaká na nové hudobné videá. Preto ak vieš spievať, rapovať, alebo máš kapelu či sa venuješ hudbe svojim jedinečným spôsobom, nahraj svoje video do kategórie hudba, získavaj hlasy a zapoj sa tak do súťaže. Nezabudni, že podporiť ťa môže celá rodina, priatelia, susedia, spolužiaci či kolegovia. Daj im vedieť a možno s nimi osláviš výhru 4 000 €.

Sleduj aj FB a Instagram aplikácie, kde sa najrýchlejšie dozvieš dôležité novinky.

Štatút súťaže: https://bit.ly/…egoria-hudba

chyba