Zmeny v hre LOTO, KENO 10 a EUROJACKPOT po koronavíruse

Každá kríza prináša výzvy. Súčasná kríza preverila schopnosť firiem adaptovať sa a vymyslieť spôsoby ako sa premiestniť ku spotrebiteľom priamo do domácností. Marketing mnohých firiem nachvíľu skolaboval zámerne alebo nútene. Výdavky firiem sa museli v zlomku sekundy znížiť na len tie nevyhnutné a majitelia spoločností boli nútení inovovať.

05.06.2020 00:00
socentrum, PR článok, nepoužívať Foto:

Aký dopad má koronavírus na lotériovie hry?

Aj napriek kríze, hry neboli obmedzené a naďalej pokračujú. Obmedzil sa iba spôsob zapojenia sa do hry. Obmedzený pohyb ľudí prinútil i tú staršiu generáciu nabrať nové zručnosti a tipovať formou SMS. Stredná a mladá generácia sa presunula na online platformy. “Navýšený nárast návštevnosti v hrách LOTO, EUROJACKPOT a KENO 10 sme zazanamenali takmer okamžite. Ľudia sa zľakli a nechodili podávať tikety osobne, čo je veľmi zodpovedné a vtedy situácii primerané riešenie” – situáciu komentuje marketingový riaditeľ portálu Pandatip.com/sk/.

Pozícia online riešení sa v dnešnej dobe výrazne posilnila a tie subjekty, ktoré fungovali doteraz iba offline, sa masívne začali presúvať i do online sveta. Užívateľ je v online svete takmer stále, staršiu generáciu učíme novým zručnostiam, tak aby sme s nimi nestratili spojenie v čase izolácie. Takýto stav je dokonalý na prechod viacerých firiem do online sveta.

Na aké zmeny sa môžu tipujúci tešiť?

Zmien alebo noviniek je viacero. Portál Pandatip nám zdelil tie najpoužívanejšie a užívateľmi najobľúbenejšie.

Tipovanie online fromou inteligentnej SMS – kedysi formou SMS, ktorú ste si vyťukali sami manuálne na mobilnom zariadení. Dnes vám už SMS vytvorí sám portál. Nie je nutné si pamätať či vyhľadávať v akom tvare má byť SMS zadaná. Inteligentná technológia vám umožní zrozumiteľne vyklikať možnosti na webe a predpripraví vám požadovanú SMS, ktorú si jednoducho len jedným tlačíkom odošlete. Nič neprepisujete.

Druhou veľmi užívateľmi obľúbenou a najmä nevyhnutnou pomôckou je – Presný odhad pádu JACKPOTU. Tipujúci má možnosť vidieť priemernú “čakaciu dobu”, kedy môže s najvyššou pravdepodobnosťou padnúť jackpot. Tieto štatistiky sú prepočítavané v čase a pre každú hru osobitne.

Foto: https://www.pandatip.com/sk/loto-vysledky/
socentrum, PR článok, nepoužívať

Generátor náhodného výherného tipu – Táto funkcia vám umožní v prípade zlyhania vášho tipu vygenerovať nezávislý tip, ktorý môže byť výherný práve pre vás.

Foto: PR servis
socentrum, PR článok, nepoužívať

Doba po koronovírusu prináša pokrok

Technológie napredujú a majitelia biznisov sa snažia priniesť užívateľom čo najlepšiu pridanú hodnotu. Doba sa urýchlila, a preto skúsme z nej vyťažiť maximum. Zmien je v každom odvetví mnoho a dúfajme, že nám prinesú vylepšenie do súčasného života.

chyba