Trendy na 2020 - zoznam najmódnejších tenisiek tejto sezóny

Jarná sezóna je už za dverami, a vy sa už neviete dočkať, kým konečne schováte ťažkú zimnú obuv do šatníka a vymeníte ju za stále populárne módne tenisky? Ak hľadáte inšpiráciu a chcete sa dozvedieť, aké tenisky budú vládnuť tento rok na uliciach svetových metropol, rozhodne si prečítajte náš článok. Sila módnej inšpirácie priamo od Sizeer zaručená!

21.05.2020 00:00
Foto: Sizeer
Sizeer, novinky, PR článok, nepoužívať

Dámske tenisky priamo z mól – odolná silueta a farby

Obuv s masívnou podmanivou siluetou sa stala populárna vtedy, keď jeden z najznámejších módnych domov ponúkajúci luxusné produkty v roku 2017 vypustil model Triple S. Odvtedy svet doslova pobláznili farebné topánky vybavené asymetrickými podrážkami, ktoré vzhľadom pripomínajú modely ako vystrihnuté z 90. rokov. Hoci odvtedy uplynuli už viac než 3 roky, táto masívna obuv sa nestráca z mól a aj tento rok bude opäť veľmi módna. Oplatí sa upriamiť pozornosť na ponuku takých značiek ako Nike, Reebok, Puma alebo aj adidas, ktoré všetkým ženám nasledujúcim trendy pripravili ponuku ideálnu na jarné obdobie.

odkaz Foto: Sizeer
Sizeer, streetwear, PR článok, nepoužívať

Nike Vista Lite

Za pozornosť určite stojí model Vista Lite, v ktorom dizajnéri Nike stavili na futuristický vzhľad a podrážku vo veľkosti 3XL. O vaše pohodlie sa v tomto modeli postará zvršok vyrobený zo syntetického materiálu a výstelka z textilného materiálu, pričom univerzálna farba Nike Vista Lite, spôsobí, že bez problémov ich skombinujete s každodenným outfitom.

Reebok DMX Series 2200

Milovníčkam dizajnu 90. rokov sa zapáči ponuka od značky Reebok – model DMX Series 2200, ktorý bol priam stvorený do mestského looku. V tomto modeli bola syntetická koža skombinovaná s textilným materiálom a odvážne farebné kombinácie na zvršku, ako aj odolná podrážka, podčiarkujú individuálny charakter týchto topánok. O stabilitu a pohodlie sa v tomto modeli postará odpružujúca pena DMX, z ktorej bola vyrobená stredná podrážka.

Zvieracie motívy cruelty-free

Dobré správy pre všetky fanúšičky zvieracích motívov: na jar 2020 sa rozhostia aj na topánkach! Leopardie škvrny, tigrie či zebrie pásy, alebo motív hadej kože? Ak patríte do skupiny žien, ktoré majú slabosť na takýto typ vzorov, vôbec to nemusíte skrývať. Túto sezónu sú motívy inšpirované džungľou veľmi žiadané a nezdobia len zimnú obuv, či čižmy, ale aj tenisky.

Vans UA ERA

O tom, ako efektne môžu zvieracie vzory pôsobiť na obuvi najlepšie svedčia topánky Vans UA ERA, ktoré si zamilujú všetky fanúšičky farebných tenisiek. Tentokrát značka stavila na širokú škálu vzorov a farieb, ktoré zdobia zvršok vyrobený z textilného materiálu. Ak teda hľadáte pohodlnú obuv na každý deň, vďaka ktorej vyniknete v dave, schovajte klasické čierne Old Skooly do skrine a vneste do svojho outfitu trochu nápadnosti!

Foto: Sizeer
Sizeer, vans, PR článok, nepoužívať

Fila Disruptor Animal

Súčasťou trendu so zvieracími motívmi je aj ponuka pre milovníčky obuvi talianskej značky Fila. Tentokrát ho na úrovni reprezentuje model Disruptor Animal, ktorého masívna čierna silueta bola ozdobená leopardími škvrnami. O pohodlie a správne odpruženie chodidiel sa v tomto modeli postará vysoká podrážka s kvalitným dezénom, ktorá sa stala poznávacím znamením značky.

Foto: Sizeer
Sizeer, fila, PR článok, nepoužívať

Energická dávka farieb – módne jarné tenisky

Na jar sa k životu prebúdza nielen príroda, ale vtedy sa aj namiesto sivých a nevýrazných zimných topánok v uliciach miest začínajú objavovať farebné tenisky – a túto sezónu je skutočne z čoho vyberať! Medzi najmódnejšími teniskami na jar nájdete okrem iného obuv Puma Cali Remix ktorá predstavuje farebnú škálu teplých farieb na koženo-syntetickom zvršku a gumenú podrážku so skvelou priľnavosťou k povrchu.

Nike Air Max 270 React

Farebná obuv? V tom prípade musíme spomenúť Nike Air Max 270 React, ktorých silueta a farba sú inšpirované umením 20. storočia. Pútavá farebná kombinácia, super módny vrstvený vzhľad a kultový odpružujúci vankúšik Air spolu tvoria jedny z najmódnejších topánok tejto sezóny.

Foto: Sizeer
Sizeer, nike airmax, PR článok, nepoužívať
Foto: Sizeer
Sizeer, nike airmax PR článok, nepoužívať

Pánske tenisky na jar 2020 – retro opäť kraľuje!

Pokiaľ ide o módne pánske tenisky, jedným z povinných jarných trendov bude návrat dizajnu 80. a 90. rokov. Ak si vaše srdcia získali tenisky pripomínajúce retro obuv, už dlhšie nepremýšľajte a pridajte ich ku svojej kolekcii jarných topánok.

Adidas Superstar 2020

A keď už hovoríme o klasike… nemôžeme vynechať obuv adidas Superstar 2020, ktorá dokonale splýva s trendom retro. Ak sa vám už okukala klasická farebná verzia tohto modelu, vyberte si Superstar The Americana, ktorým charakter dodávajú červené a nevädzové elementy. Nízkoprofilová konštrukcia, zvršok z prírodnej kože a výstelka z textilného materiálu sú zárukou maximálneho pohodlia pri používaní.

Jordan Why Not Zero.3

Dizajn z 90. rokov? Len ťažko nájdete lepšieho reprezentanta ako obuv Jordan Why Not Zero.3, ktorá priam kričí: „Pozri sa na mňa!“. Model vznikol s myšlienkou na hráča Houston Rockets – Russella Westbrooka, ktorý je považovaný za jedného s najrýchlejších basketbalistov na svete. Obuv bola vybavená žliabkom pod klenbou a vysokým odpružením, o ktoré sa v prednej časti postará prehnutý vzduchový vankúšik Air Zoom Turbo. Posilnená oblasť prstov, mäkký vystlaný golier a farebné detaily spôsobujú, že táto obuv je ideálna nielen na basketbalové ihrisko, ale aj ako originálny jarný doplnok.

Foto: Sizeer
Sizeer, jordan, PR článok, nepoužívať

Pohodlie a dizajn inšpirované automobilovým tunningom

Pútavé podrážky častokrát stretávame už aj na pánskych jarných teniskách. Hoci v prípade pánskych topánok nemajú až tak impozantné rozmery, ako v modeloch pre ženy, vôbec to neznamená, že tento jarný trend bol rezervovaný výlučne pre nežné pohlavie. Širokú ponuku pripravili aj také značky ako Nike či Puma.

Nike Signal D/MS/X

Projektový tím Nike sa opäť inšpiroval okolitým svetom a predstavil model Signal D/MS/X. Tentokrát na nich zapôsobila konštrukcia bicyklov a tunning áut, čo sa im bezchybne podarilo ukázať v siluete tejto obuvi. Zvršok Signal D/MS/X bol vyrobený z vrstvených materiálov Nexin a TPR. O pohodlie pri používaná sa stará podrážka z peny s dvojitou hustotou, čo dokonale tlmí tie najrôznejšie otrasy.

Nike SHOX TL

A keď už hovoríme o neštandardnej podrážke – tento trend so cťou reprezentujú tenisky Nike SHOX TL, ktoré sú zmodernizovanou verziou klasických tenisiek z roku 2003. Na pohodlie pri používaní v tomto modeli vplýva zvršok obuvi z priedušnej sieťoviny a vyprofilované vrstvy vo vnútornej časti obuvi, ktoré dokonale priliehajú ku chodidlu a tak mu zaisťujú oporu. Vďaka priedušným perforáciám a vrstve pružnej peny Phylon sa môžete tešiť z pohodlia aj vtedy, keď žijete v neustálom pohybe.

Ako samotný názov naznačuje, model bol vybavený systémom odpruženia Nike SHOX, ktorý je založený na tých istých materiáloch a technológiách ako zavesenie v monopostoch Formuly 1. Systém SHOX pozostáva z penových stĺpikov umiestnených medzi dvoma plôškami, ktoré sa nachádzajú v strategických miestach obuvi. Vďaka nemu je obuv charakteristická obrovskou pružnosťou a dokonalým odpružením, a navyše chráni pohybový aparát používateľa a umožňuje lepší odraz pri skokoch.

Foto: Sizeer
Sizeer, nike shox, PR článok, nepoužívať
Foto: Sizeer
Sizeer, nike shox PR článok, nepoužívať

Najmódnejšie tenisky na jar 2020 pre ňu aj pre neho? Prezrite si najnovšie tenisky v Sizeer tu

Hľadáte obuv, ktorá vášmu každodennému outfitu dodá charakter? Prezrite si bohatú ponuku Sizeer, kde na vás čakajú modely najslávnejších športových značiek, okrem iných Nike, adidas, Puma, Fila, ellesse, Lacoste, Vans, Reebok alebo Timberland!

Foto: Sizeer
Sizeer, push, PR článok, nepoužívať
Foto: Sizeer
Sizeer, vans, PR článok, nepoužívať
chyba