Virtuálny deň otvorených dverí. Spoznaj svoju univerzitu z domu, pohodlne a prakticky

Veľká časť univerzít a fakúlt posunula kvôli aktuálnej situácii s koronavírom termíny svojich dní otvorených dverí, prihlášok a prijímačiek. A hoci univerzity museli obmedziť osobný kontakt so študentmi, prostredníctvom nového typu online podujatia môžeš aj ty dostať odpovede na otázky, ktoré ťa zaujímajú.

24.04.2020 00:00
marketing, Pr článok, nepoužívať Foto:

Hovoríme o virtuálnom dni otvorených dverí univerzít. Prečo to má pre teba zmysel? Do všetkých univerzít nazrieš online – môžeš si pozrieť internáty v Košiciach, univerzitný kampus v Žiline, a zároveň laboratóriá v Bratislave, či Brne. Videá si pozrieš doma, na svojom notebooku alebo na telefóne. A jasné, budeš môcť položiť svoju otázku pedagógom a dostaneš na ňu rýchlu odpoveď.

Je to úplne nový typ podujatia, v rámci ktorého sa ti bude prezentovať niekoľko desiatok fakúlt rôzneho zamerania. Je na tebe, ktorú si vyberieš. Klikneš na video a vypočuješ si, ako to na fakulte vyzerá a čo ti ponúkajú. Prečítaš si otázky a odpovede. Napíšeš do chatu otázku alebo sa neskôr vrátiš a pošleš email s viacerými témami, kde ti ešte chýbajú nejaké informácie.

Nestíhaš? Pozrieš zo záznamu

Potrebuješ niečo súrne v deň virtuálnej prehliadky vybaviť alebo ti nevyhovuje daný termín? Nie je problém. Ak sa chystáš napríklad si porovnať, ako vyzerajú vybavenia učební rôznych fakúlt na Slovensku či v Čechách, zvyšok si môžeš dopozerať neskôr, počas ďalších 14 dní.

Poobzerať si môžeš knižnice, študovne, chill-out zóny, jedálne, internáty, ihriská, školské zóny či ďalšie špecializované učebne. Všetko, čo ti ponúknu univerzity vo forme videí a aktuálnych informácií počas virtuálneho dňa otvorených dverí.

Pýtaj sa, pýtaj sa, pýtaj sa

Zaujíma ťa systém hodnotenia na fakulte alebo spôsob výučby konkrétnych predmetov? Chceš sa dozvedieť o mimoškolských aktivitách, ktoré organizuje fakulta? Potrebuješ si počas štúdia privyrobiť na brigáde? Porozprávaj sa o tom s pedagógom alebo inou zodpovednou osobou z univerzity.

Pridaj sa už k viac ako 300 študentom, ktorí zatiaľ prejavili záujem o najväčšie podujatie tohto typu na Slovensku a v Čechách. Koná sa v pondelok 27.4. od 14:00 a zúčastní sa ho viac ako 50 fakúlt známych univerzít zo Slovenska a Čiech.

Ak sa chceš zúčastniť, zaregistruj sa prostredníctvom formulára na stránke www.virtualnydenotvorenychdveri.sk a my ti pošleme pripomienku aj linkom na podujatie.

Informácie k eventu môžeš sledovať aj na facebooku: https://www.facebook.com/…65841098147/

chyba