Vyrazte na hory funkčne a štýlovo

Ak sa na pobyt do hôr a lyžovačku ešte len chystáte, určite by ste si nemali zabudnúť pribaliť hrejivé oblečenie, ktoré bude štýlové a funkčné zároveň.

30.01.2020 00:00

Týmto heslom sa riadi aj švédska značka Peak Performance, ktorej predajňa sa nachádza v nákupnom centre Aupark v Bratislave. Značka Peak Performance je typická svojim vyspelým aktívnym oblečením na lyžovanie. Najväčší dôraz kladie na kvalitu, pričom hlavným zdrojom jej inšpirácie sa stala príroda..

Každý lyžiar by si mal zvoliť vhodné oblečenie, ktoré ho ochráni pred nástrahami chladného počasia. Oblečenie Peak Performance obsahuje vysokokvalitné nepremokavé membrány ako napr. GORE-TEX alebo FUTURELIGHT, a tým pádom vás perfektne ochráni pred vplyvmi počasia.

Ďalšou dôležitou vlastnosťou, ktorú je potrebné hľadať pri výbere lyžiarskeho oblečenia je záchranný systém RECCO. Tento záchranný systém obsahuje detektory vysielajúce rádiové vlny, ktoré v prípade lavíny pomáhajú záchranárom pri hľadaní osôb.

Z aktuálnej kolekcie vám odporúčame:

  • Lyžiarsku bundu a nohavice pre ženy vyrobené zo štvorsmerového strečového materiálu, ktorý vás ochráni pred zimou a premoknutí. V teple vás udrží fleecová podšívka na brade, za krkom a syntetická kožušinová podšívka na chrbte. Výhodou bundy je napr. aj množstvo vnútorných vreciek, odopínateľná kapucňa, vnútorné manžety s otvorom na palec a 3D mesh ventilácia na zadnej strane bundy.
Foto: PR servis
Gant, PR článok, nepoužívať
Foto: PR servis
Gant, PR článok, nepoužívať
  • Pánom odporúčame bundu a nohavice s kolekcie Gravity (Gravity Jacket a Gravity Pants). Bunda má anatomický tvarované rukávy pre ešte väčší pocit pohodlia, kapucňu kompaktibilnú s lyžiarskou helmou a tiež s možnosťou jej sťahovania v dvoch smeroch. Nohavice majú tiež anatomicky tvarované kolená a cordurou vystužené zakončenie nohavíc. Bundu aj nohavice je možné zakúpiť v rôznych farebných variáciách.
Foto: PR servis
Gant, PR článok, nepoužívať
Foto: PR servis
Gant, PR článok, nepoužívať

Viac informácií o značke nájdete na webe www.peak-performance.cz

chyba