Rifle ako neutíchajúci trend

Páni, pokiaľ ste sa neraz zamysleli, ktorý kus oblečenia tvorí súčasť vášho šatníka už dlhodobo, určite by ste mysleli práve na rifle. Bez tohto nadčasového kúska by ste si svoje obliekacie rituály totiž ani nechceli predstaviť.

28.01.2020 09:35
Seocentrum, PR článok, nepoužívať Foto:

Pokiaľ nemáte striktne zadané kritéria obliekania, rifle sú vašou jasnou voľbou. Cítite sa v nich príjemne a mnohým outfitom dodajú želaný look. Zbavíte sa ich, až keď sa stánú nenositeľnými. Poslúžili vám dobre, ale onedlho si nájdete presne podobné. Rifle sú jednoducho takým typom oblečenia, ktorý ani teraz, ani v blízkej budúcnosti určite nevymrie.

Riflí sa určite nezbavíte

Aj keby ste uvažovali o vhodnejšej alternatíve v podobe elegantných nohavíc alebo ich voľnejšieho strihu, na rifle nikdy nezanevriete. Vždy sa totiž nájde nejaká príležitosť, v rámci ktorej budú spomedzi ostatných možností tou jednoznačnou voľbou.

Hodia sa takmer všade

Rifle sú trendovým kúskom. Oblečiete si ich bez problémov do práce, na návštevu či bežne do obchodu. Samozrejme, pri prísne uvedenom druhu formálneho oblečenia by ste s riflami určite neobstáli. A ani to neskúšajte.

Necítite sa aj napriek tomu v rifliach komfortne?

Potom nerobíte niečo správne. Určite treba vybrať z viacerých strihov a veľkostí. Nie všetky modely sa totiž zhodnú v rovnakých mierach. Šancu by ste mali dať aj takým, ktoré vás na prvý pohľad neoslovia. Možno voľne visiace na vešiaku alebo uložené v polici vyzerajú fádne, ale v skutočnosti na vás môžu vyzerať úplne inak. A kto vie, možno práve po takých aj siahnete.

Skúste kombinovať rifle s bielou košeľou, ale aj s voľným tričkom. Ak ich viete správne zladiť, pri výbere do nich zainvestujte. Táto investícia sa vám vráti tým, ako dlho vám rifle poslúžia a koľko času vám pri státí pred šatníkom ušetria. Pri voľbe sa môžete inšpirovať aj na eshope Ermaan, kde nájdete rifle tých svetových značiek.

chyba