Doplnok fyzickej reklamy, ktorý si každého podmaní

Reklama bola a vždy bude dôležitou súčasťou každého biznisu. Na základe nej sa totiž nový zákazníci dostávajú k produktom, ktoré si potom môžu aj kúpiť. Riešení a možností, akým spôsobom realizovať konkrétny druh propagácie je však veľa. Propagovať váš produkt môžete cez internet, televíziu, noviny alebo sociálne siete. Jednou z najúčinnejších foriem je ale stále aj fyzická reklama, pri ktorej môžete klientovi svoj produkt ukázať.

20.08.2019 14:50
Foto: PR servis
Seocentrum, PR článok, nepoužívať

Presne na túto formu fyzickej reklamy existuje niekoľko predmetov, ktoré vám s ňou dokonale pomôžu. Moderné promo stolíky, pomocou ktorých môžete svoj produkt či značku dokonale odprezentovať.

Moderné promo stolíky – materiál a tvar

Samozrejme, všetky moderné promo stolíky sú väčšinou vyrobené z plastových materiálov. Zaujať vás môžu atraktívnym a mimoriadne funkčným a elegantným tvarom. Ide o dutý stolík, ktorý sa dá z vnútra otvoriť. Pri jeho postavení vám tak ostáva šikovný ukladací priestor na vaše produkty či iné potrebné veci pri propagácii.

Na samotnom stole sú namontované dve tyčky, ktoré držia ďalší banner, kde si môžete umiestniť svoju grafiku.

Celý promo stolík je šikovne skladateľný a podľa skúseností zákazníkov ho viete na požadovanom mieste rozložiť behom štyroch minút. Taktiež je mimoriadne prenosný, keďže k nemu dostanete aj malú tašku, v ktorej si ho môžete pohodlne odniesť na iné miesto alebo do auta.

Čo je pri promo stolíku dôležité?

Samotný promo stolík však prirodzene váš produkt celkom nepredá. Okrem neho je tu ešte niekoľko ďalších dôležitých faktorov, ktoré zvýšia vašu pravdepodobnosť vášho úspechu. My vám nižšie ponúkame prehľad niektorých z nich.

  • Miesto

Promo stolík je šikovnou a nenásilnou formou propagácie, ešte dôležitejšie je však miesto, na ktoré ho postavíte. Najväčší úspech táto forma reklamy má v rôznych nákupných centrách či na väčších podujatiach, kde sa vyskytuje veľké množstvo ľudí.

  • Potlač a grafika

Je mimoriadne dôležité, aby produkt alebo služba, ktorú predávate mala zaujímavú a chytľavú grafiku. Nemusí ísť vôbec o nič zložité, samotná grafika by vás však mala chytiť za srdce. Ak takú máte, stačí ju len jednoducho potlačiť na váš promo stolík.

  • Ľudia

Ako sme si hovorili, samotný promo stolík váš produkt nepredá. Preto je mimoriadne dôležité k nemu postaviť ľudí, ktorým bude záležať na vašom produkte a budú ho odporúčať zákazníkom s radosťou a vášňou. Predávajúcich je však potrebné vyberať aj na základe toho, o aký produkt sa jedná.

Zasiahne veľký počet ľudí

Veríme, že vám tento článok pomohol v rozhodovaní o forme reklamy, ktorou budete váš produkt propagovať. Vo väčšine prípadov je však najlepšie efektívne skĺbiť všetky dostupné možnosti naraz a vytvoriť tak marketingovú kampaň, ktorá zasiahne veľký počet ľudí. Promo stolíky od firmy PlotBase vám v tom určite pomôžu a nebudete ľutovať, že ste do takejto modernej formy reklamy investovali.

chyba