Fúzy zase podrástli? Zmeňte ich úpravu na relax!

Muži o svoj vzhľad dbajú, aj keď sa často tvária, že im na ňom veľmi nezáleží. Určite by sa však zhodli na tom, že uprednostňujú univerzálne a praktické riešenia.

15.05.2018 08:00
1705110d04 e2p
MG7770 15 18v1

Jedno zariadenie, nekonečné možnosti

Práve všestrannosť je krédom novej série zastrihávačov Philips Multigroom. Jej vlajkovou loďou je model MG7770/15 18v1, s ktorým si vytvoríte akýkoľvek štýl, a vďaka jedinečnému systému ochrany umožní holenie po celom tele. O variabilitu sa totiž postará celkovo 18 špičkových nástrojov, ktoré rozvíjajú kvality samotných čepelí.

Originálny look? To nebude problém

Funkcia DualCut prináša vďaka dvojnásobnému množstvu oceľových čepelí maximálnu presnosť. Čepele sa o seba jemne trú, čím sa počas prevádzky ostria, takže si zachovajú pôvodnú ostrosť aj po 5 rokoch používania. V rámci starostlivosti o fúzy a bradu si môžete vyberať spomedzi 2 nástavcov na úpravu strniska (1, 2 mm), nástavec na úpravu brady (3 – 7 mm), prípadne využiť holiaci strojček a kovový zastrihávač pre dosiahnutie presných línií. Rám z nehrdzavejúcej ocele je doplnený o gumovú rukoväť, takže je uchopenie veľmi komfortné. Samozrejmosťou je aj pohodlné zastrihávanie vlasov s pomocou 6 nástavcov, pričom 2 z nich (ľavý a pravý) slúžia na vytvorenie postupky.

Maximálny komfort bez obmedzení

Robustná konštrukcia umožňuje používanie v sprche a následné čistenie pod tečúcou vodou. Ponáhľať sa určite nemusíte, dve hodiny nabíjania zabezpečia kráľovských 5 hodín prevádzky. Jedinečný systém ochrany pokožky umožní holenie po celom tele, a to až do dĺžky 0,5 mm, vďaka čomu je MG7770/15 18v1 nesmierne univerzálny. A keďže dokonalosť spočíva v detailoch, špeciálnym nástavcom upravíte aj chĺpky v nose a ušiach.

MG5730 15 11v1

Séria, v ktorej sa nájde každý

Ak sa vám flexibilita série Philips Multigroom páči, no všetky funkcie prémiového modelu nepovažujete za potrebné, určite zaostrite na jeho dostupnejšie alternatívy. Philips Series MG7720/15 14v1 a MG5730/15 11v1 taktiež umožňujú širokú paletu úpravy strniska, brady, fúzov a vlasov. Bezpečné zastrihávanie chĺpkov na tele je dôležitá vlastnosť, o ktorú samozrejme nebudete ukrátení. Odteraz si nemusíte kupovať zariadenia podľa toho, aký plánujete štýl – so sériou Philips Multigroom sú totiž možnosti vždy otvorené.

Viac na www.philips.sk/zastrihavac

MG7770
chyba