Šetrite stovky eur mesačne na svojich nákupoch

Na portáli Zlacnene.sk nájdete každý deň tisícky produktov za znížené ceny od desiatok predajcov z celého Slovenska. Ušetriť môžete až 80 %! Súčasťou prehľadov na Zlacnene.sk sú ako akčné ponuky supermarketov, hypermarketov a diskontných predajní, rovnako ako ponuky hobby marketov, predajcov drogérie, hračiek, autodielov a ďalších.

30.04.2018 08:50
shutterstock 133628498

Prehľady predajných akcií na Zlacnene.sk sú denne aktualizované, tj. vždy máte prehľad o tom, čo možno kde kúpiť za výhodných podmienok. Rovnako tak, Zlacnene.sk sleduje ponuky naprieč celým Slovenskom, tj. na pár kliknutí sa dozviete, čo konkrétny predajca ponúka za zvýhodnenú cenu v rôznych mestách.

Toto oceníte najmä v prípade, že vo svojom okolí máte viac pobočiek predajcov, do schránky Vám však chodia len ponuky z jedinej pobočky. Možnosť „listovať“ zľavami oceňujú aj ľudia, ktorí cestujú celým Slovenskom, napr. z Bratislavy na svoju chatu v Liptovskom Mikuláši. Na Zlacnene.sk sú týmto ľuďom k dispozícii ako ponuky z Bratislavy, tak Liptovského Mikuláša.

Kto ponúka tovar skutočne najlacnejšie?

Prehľady ponúk na Zlacnene.sk majú podobu náhľadov letákov tak, ako Vám chodia do poštovej schránky (napr. akciové letáky Kaufland), tak výpisu tovaru v rámci kategórií. Takto ľahko zistíte, ktorý predajca zrovna ponúka napr. instantnú kávu, kuracie mäso či vajcia v akcii, bez toho aby ste museli prechádzať jeden leták za druhým. Zároveň si ľahko overíte výhodnosť jednotlivých ponúk, tj. budete vedieť, kde je daný tovar skutočne najlacnejší.

Strážca zliav „listuje“ ponukami za Vás

V prípade, že si chcete prácu uľahčiť čo možno najviac, je Vám k dispozícii funkcia Strážca zliav, ktorá za vás bude každý deň kontrolovať akciové ponuky predajcov. Do Strážcu zliav si môžete nastaviť, o aký tovar máte záujem, aká je minimálna a maximálna cena za tento tovar, prípadne aj preferovaného predajcu. Akonáhle niektorá z ponúk splní Vami dané podmienky, Strážca zliav Vás informuje e-mailom.

Navštívte ešte dnes portál Zlacnene.sk a začnite nakupovať výhodne – v akciových ponukách. So zľavami až 80% naprieč širokým spektrom sortimentu, môže priemerná rodina zo Slovenska ľahko ušetriť aj stovky eur mesačne!

chyba