Marcin a Kraus: po 10 rokoch opäť spolu pred kamerami!

Andy Kraus a Peter Marcin sa pred pár dňami opäť spoločne postavili pred kamery. Ako dopadlo spoločné nakrúcanie populárnej dvojice po viac ako 10 rokoch?

18.12.2017 08:00
P18A3448  1

Zasa sú v tom – Peter Marcin a Andy Kraus znovu spoločne nakrúcajú! Známu dvojicu, ktorá sa vďaka seriálu Susedia natrvalo zapísala do kroniky slovenského humoru, sme nemali šancu vidieť spoločne pred kamerou dlhých 10 rokov. Ich cesty sa však opäť stretli a my máme zábery z nakrúcania! Čo spojilo obľúbených „susedov“ po rokoch znovu pred kamerami? Jedno je isté – nevyhli sa niekoľkým zrážkam!

Peter Marcin a Andy Kraus na seba totiž pred niekoľkými dňami narazili pri natáčaní reklamného spotu pre Kaufland. A to doslova! Počas spotu, v ktorom vystupujú ako chronicky známi „susedia“ František a László, na seba neustále narážajú pri nákupe v Kauflande. Akékoľvek napätie, ktoré bolo súčasťou scenára, medzi nimi však bolo iba hrané. V skutočnosti pri natáčaní spotu vládla priateľská atmosféra.

P18A3527

„Čo by sme to boli za susedov, keby sme občas nemali spory,“ odkrýva zápletku Kraus. „Ale Vianoce sú o tom, že sa na konflikty zabudne a sme k sebe milí. Pri dobrom jedle to, samozrejme, ide ľahšie,“ dodáva s úsmevom. Vtipné video je súčasťou vianočnej kampane obchodného reťazca Kaufland, ktorá sa nesie v duchu myšlienky: „Kto sa dobre naje, ten sa neháda.“ V tomto prípade to platí stopercentne. Práve menovaná reklamná kampaň totiž spojila obľúbenú dvojicu po viac ako desiatich rokoch doslova za jedným stolom.

Exkluzívne video, v ktorom sa prvýkrát po 10 rokoch spoločne objavia Peter Marcin a Andy Kraus, nájdete na stránke www.kaufland.sk/vianoce.

chyba