Tipnite si na MS v hokeji a získajte 5 EUR zadarmo a bonus 999 EUR!

Kolotoč hokejových majstrovstiev sveta je v plnom prúde. Kto postúpi do štvrťfinále? Miesteniek je len osem a záujemcov omnoho viac. Slováci nevstúpili do šampionátu príliš oslnivo, no treba veriť, že sa to zmení a naši hokejisti ešte o postup zabojujú. Rozhodnite o osude Slovákov ako aj celých MS v LIVE stávkach!

09.05.2017 08:09
Tipsport inzercia

Výhra nad Talianskom po predĺžení bola poriadne vytrápená a následný zápas s Lotyšskom zverenci trénera Cígera taktiež veľmi nezvládli, a preto máme na konte zatiaľ len dva body.

Dnes proti Dánsku nás tak čaká ďalší veľmi dôležitý súboj. Tipér Domineus ale Slovákom ani v tomto zápase neverí a tipuje, že Dáni s nami neprehrajú pri kurze 1,72. Vidíte to rovnako alebo si myslíte, že Slovensko získa plný počet bodov?

Na hokejových MS sa dá aj parádne zarobiť. Člen najväčšej tipérskej komunity gregor14 si vybral na svoj tiket dvoch strelcov gólov Česka so skvelými kurzami. A ako to dopadlo? Obaja sa trafili do čierneho a tipérovi zarobili vyše 6 000 EUR!

Máte aj vy svoje tipy, ktoré by ste radi premenili na krásne výhry a ešte nie ste súčasťou najväčšej komunity tipérov? Máme pre vás skvelú správu. Zaregistrujte sa v Tipsporte a získajte 5 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 999 EUR!

chyba