V Lige majstrov sa bude rozhodovať, šláger na Santiago Bernabéu

Utorňajšie zápasy skupinovej fázy Ligy majstrov rozhodnú v skupine B o postupujúcich do osemfinále najprestížnejšej ligy sveta a o účastníkovi v pohárovej súťaži číslo dva.

07.12.2016 00:00
Tipsport
zdroj: Tipsport

Benfica s Neapolom sú zatiaľ na prvej a druhej pozícii so ziskom 8 bodov, ale keďže najbližšie sa stretnú v spoločnom dueli, využiť to môžu vo svoj prospech futbalisti tureckého Besiktasu, ktorých bodový stav sa zastavil na sedmičke a v ďalšom meraní síl sa predstavia na pôde ukrajinského Dynama Kyjev. Nenechajte si ujsť stretnutia Champions League a rozhodnite ich v LIVE stávkach!

Streda bude patriť parádnemu šlágru Real Madrid vs. Dortmund, v ktorom sa rozhodne o víťazovi skupiny F. Podarí sa Bielemu baletu premôcť svojho súpera a dostať sa do čela? Predchádzajúci súboj v Nemecku skončil nerozhodným výsledkom 2:2. Na čo sa môžeme tešiť tentokrát?

Borec hoprak očakáva vo svojej analýze výhru domácich v kurze 1,92! „Realu bude síce chýbať Bale, ale Dortmund má citeľnejšiu stratu, a to svoju brankársku jednotku Burkiho. Pusinky majú kvalitnejší káder, ktorý rozhodne!“

Chceli by ste nahliadnuť do tajov najväčšej tipérskej komunity aj vy? Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených borcov. Ešte nemáte svoj účet? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

chyba