Sledujte súboje Tipsport Ligy naživo na TV Tipsport a získajte bonus až 2 000 EUR!

Nagy, Laliberté, Brabenec a mnohí ďalší! To je len časť hviezd, ktoré môžete vidieť v našej Tipsport Lige. Minulú sezónu ovládla Nitra, podarí sa jej tento úspech zopakovať?

09.09.2016 00:00
Tipsport

Vychutnajte si všetky zápasy Tipsport Ligy v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Nový ročník súťaže sľubuje ešte atraktívnejšie súboje, ako tomu bolo vlani. Že prečo? Corgoni sú hladní po ďalších úspechoch, Oceliari by sa radi vrátili na vrchol a aj dvojica nováčikov z Nových Zámkov a Liptovského Mikuláša bude určite poriadne hrýzť. Najmä Novozámčania sa budú chcieť určite predviesť. Hráči ako Hvila, Kytnár, či Semorád môžu dostať ambiciózneho nováčika poriadne vysoko.

Kto postúpi do play-off a zabojuje o Pohár Vladimíra Dzurillu a kto naopak bude mať problém so záchranárskymi prácami? Najväčším favoritom na celkový triumf sú Košičania, na ktorých víťazstvo môžete v Tipsporte tipovať pri kurze 2,25:1. Alebo sa podarí Corgoňom z Nitry husársky kúsok a titul obhája? Kurz na to je 4,00:1. Koho korunujete za majstra vy?

Užite si kompletný program súbojov základnej časti, ktorá štartuje 9.9. naživo na TV Tipsport.

Zaregistrujte sa TU a sledujte hneď v priamych prenosoch atraktívne stretnutia z Tipsport Ligy. V Tipsporte môžete navyše získať vstupný bonus až 2 000 EUR!

chyba