Teambuilding, na ktorý sa dlho spomína

Rezort Drevenice Terchová

09.11.2015 08:00

Rezort Drevenice Terchová sa nachádza priamo v obci Terchová, v rodisku nášho slávneho Juraja Jánošíka. V priamom susedstve Národného parku Malá Fatra sa ocitnete v srdci dych berúcej slovenskej prírode, akú nám môžu mnohí závidieť.

I vďaka tomu sa Rezort Drevenice Terchová stáva čoraz populárnejšou destináciou pre teambuildingové aktivity, školenia a motivačné programy. Je nesporné, že príroda inšpiruje a dodáva energiu. Čo je však zrejme ešte dôležitejšie, okolie rezortu poskytuje obrovské množstvo tipov na výlety a outdoorových aj indoorových eventov.

Rezort Drevenice Terchová

Máte chuť na bowling, squash, futbal alebo biliard? Alebo na miestne špeciality?

V Prvom horskom pivovare Vŕšky si môžete skúsiť varenie vlastného piva a miestni vás naučia ťahať korbáčiky. Po ťažkom “pracovnom“ dni dobre padne troška wellnesu alebo rozkúrený krb priamo vo vašom apartmáne.

Rezort Drevenice Terchová

Kvalitná gastronómia tu má tiež svoje miesto. Reštaurácia v Penzióne Vŕšky, ktorý sa nachádza priamo v areály rezortu, je vyhľadávaným kulinárskym miestom regiónu. Určite neoľutuje pečené bravčové rebierka alebo niektorý z dezertov.

Jedným z najväčších lákadiel rezortu sú práve samotné drevenice. Ponúkajú unikátnu kombináciu tradičnej, šarmantnej architektúry a výborného technického vybavenia, takže WiFi alebo satelitná televízia sú samozrejmosťou. Rezort Drevenice Terchová dokáže ubytovať spolu až 130 hostí, je teda ideálny i pre väčšie skupiny. Čerešničkou na torte je non-stop hotelový servis. Miestne špeciality alebo vychladené vlastné Pivko Vŕšky vám prinesú až do postele.

Ako čerstvá novinka do nového roka tu pribudne vlastné kongresové centrum s raňajkovou reštauráciou, wellness s rôznymi typmi sáun, vírivkami a tepidárium s krásnym výhľadom priamo do blízkeho lesa, aj outdoorový park s rôznymi zaujímavými atrakciami a multifunkcným ihriskom.

Ak hľadáte to správne miesto pre váš najbližší teambuilding alebo školenie, Rezort Drevenice Terchová je ideálnym riešením za dostupnú cenu. Viac na www.dreveniceterchova.sk.

+15
chyba