Sledujte bitku Hossovcov proti Gáboríkovcom naživo na TV Tipsport a tipnite si!

Dnes v noci sa odohrá atraktívny duel medzi Chicagom Blackhawks a Los Angeles Kings, a to znamená, že budeme svedkami zaujímavého súboja medzi Mariánom Hossom a Mariánom Gáboríkom.

02.11.2015 09:00
Tipsport

Dostatočná pozvánka sama o sebe, čo poviete? Nenechajte si tento zápas ujsť a sledujte ho live na TV Tipsport!

Lepšou formou aktuálne disponujú hosťujúci Králi, ktorí vyhrali posledných sedem zápasov, no Mariánovi Gáboríkovi to zatiaľ príliš nejde. Žeby sa šetril práve na tento duel?

Jastrabi z Chicaga posledné dva duely prehrali, pričom v poslednom zápase sa zranil práve Marián Hossa, no nemalo by ísť o nejaké vážne zranenie. Jastrabi budú chcieť opäť naskočiť na víťaznú vlnu, no proti Kráľom to budú mať poriadne náročné.

Aj tipér najväčšej tipérskej komunity Tipsportu BetBoss si myslí, že celkovým víťazom tohto súboja bude domáce Chicago s kurzom 1,70!

Vyberte si zo zaujímavej a širokej kurzovej ponuky a natipujte si nočné zápasy NHL a nechajte sa tak ešte viac vtiahnuť do hry.

Neviete si vybrať? Nevadí! Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré Vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte Bonus až 2 000 Eur!

chyba