SMSCREDITS líder v poskytovaní sms pôžičiek

Existujú rôzne dôvody, prečo si klienti vyberajú rýchlu pôžičku cez sms od SMSCREDITS:

01.06.2015 09:57
sms pozicka logo inzercia
  1. SMSCREDITS – líder v poskytovaní sms pôžičiek na Slovensku. SMSCREDITS si od svojho počiatku dokázal vybudovať stabilnú a spokojnú klientelu a vďaka svojmu dobrému menu sa prudko rozrastá a teší sa veľkej popularite.
  2. SMSCREDITS je preverený poskytovateľ rýchlych sms pôžičiek na Slovensku, ktorý je zapísaný v Národnej banke Slovenska a už viac ako 5 rokov pracuje na celom území SK. Uistiť sa o tom môžete na stránke NBS https://regver.nbs.sk/search.php
  3. SMSCREDITS má najnižšie poplatky na slovenskom trhu. A teraz v SMSCREDITS prebieha AKCIA prvá sms pôžička je zadarmo bez poplatku: Vráť len toľko, koľko si si požičal, prvá sms pôžička je úplne zadarmo, bez poplatku. Čiže ak si zoberiete sms pôžičku v sume 100 EUR na 15 dní, za 15 dní zaplatíte len 100 EUR ani o cent viac. Túto akciu pripravil SMSCREDITS pre Vás, aby ste zistili že služba je rýchla a jednoduchá. SMSCREDITS splní to čo sľúbi – rýchly príjem peňazí vtedy, keď ich potrebujete a bez skrytých poplatkov. Cena za sms správy je štandardná a závisí len od Vášho mobilného operátora, to isté platí aj na volanie, my nemáme navýšenie cien. SMSCREDITS nezarába na volaniach a SMS správach. My nemáme žiadne skryté poplatky, žiadne paušály a žiadnu viazanosť. SMSCREDITS nepotrebuje od Vás žiadny registračný poplatok pre registráciu. SMSCREDITS má všetko verejne dostupné na stránke www.smscredits.sk. Klienti sú o všetkom informovaní.
  4. Pohodlnosť SMSCREDITS je v tom, že Vám netreba nikam chodiť a ani nič dokladovať. Všetko rýchlo a jednoducho z pohodlia domova len zaslaním sms s textom „SMSCREDITS“ na číslo 0902 020 909 a využívať sms pôžičku len vtedy, keď to budete potrebovať Vy. Garantujeme všetko len cez sms: jednoucho, rýchlo, bez paušálu a viazanosti!
  5. SMSCREDITS poskytuje rýchle pôžičky cez sms a klienti majú peniaze ihneď – už v priebehu niekoľkých minút po požiadaní. Poskytujeme sms pôžičky od 20 EUR do výšky 350 EUR, keď chýba do výplaty, dôchodku a na nečakané finančné situácie, keď súrne potrebujete peniaze na krátky čas na 5, 10 alebo 15 dní s možnosťou predlžovania.
  6. SMSCREDITS má pre verných klientov výnimočný vernostný program, čím viac pôžičiek budete mať načas splatených, každou ďalšou máte lepšie podmienky, poplatky sa Vám budú znižovať. Podmienky vernostného programu nájdete na našej stránke www.smscredits.sk
  7. Predĺžiť lehotu splatnosti sms pôžičkySMSCREDITS je veľmi jednoduché: nepotrebujete prístup k internetu, žiadne náklady na sms správu. Všetko, čo je potrebné, je do dátumu splatnosti len uhradiť minimálny poplatok za poskytnutie sms pôžičky a sms pôžička bude automaticky predĺžená na rovnaké obdobie, na ktoré bola poskytnutá a klient je o tom informovaný sms správou.
  8. Sme finančná spoločnosť s s dlhoročným pôsobením na slovenskom trhu. Máme tisícky spokojných zákazníkov. Nielenže pomáhame ľudom keď to potrebujú ale podporujeme aj mládež aby žili športom a nie drogami. Začinaja s roku 2015 podporujeme sme mladých športovcov a stale sme partnerom klubu TJ Zbyňov. Veľmi nás teší že práve mi môžeme stáť pri zrode možno raz slávnych a úspešných futbalistov.
  9. Narastajúci počet spokojných klientov potvrdzuje, že SMSCREDITS je lídrom na slovenskom trhu. Za to hovorí počet našich klientov, ktorý neustále rastie.
odkaz
SMS credits

My si vážime voľbu našich zákazníkov a stále sa snažíme o zlepšenie kvality služieb a pohodlnosti klientov. Vyskúšajte aj Vy a pochopíte, prečo státisíce spokojných klientov po celom Slovensku dôverujú SMSCREDITS.

SMSCREDITS – Vaša finančná rezerva!

Viac informácií nájdete na www.smscredits.sk alebo na našej infolinke 0911 999 915

chyba