Majú Slováci svoje módne reprezentačné trendy?

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, ako sa obliecť tak, aby vaše okolie vedelo identifikovať krajinu, z ktorej pochádzate a zároveň, aby ste svojím zovňajškom na seba upozornili? V zahraničí pre takéto zadanie pracujú celé tímy profesionálov.

07.05.2015 08:00
fanatik inzercia

Výsledky ich práce máme možnosť zhodnotiť napríklad na Olympijských hrách, ale aj na iných svetových reprezentačných podujatiach. A ako je to na Slovensku? Aj v tejto oblasti pozorujeme istý pokrok. Pre LOH v roku 2012 firma Alpine Pro priniesla reprezentačnú kolekciu v duchu tradičných čičmianskych vzorov.
S nápadom prišla česká agentúra zameraná na športový marketing. Spolu so slovenskou PR agentúrou vytvorili koncept, ktorý bol v našich podmienkach novátorský. Tento štýl kvalitatívne posunula kolekcia oblečenia na ZOH v Soči v roku 2014, a to v použití a zakomponovaní tradičných ornamentálnych prvkov z Čičmian, najmä motívu srdca. Veď koho by nezaujalo všadeprítomné čičmianske srdce na svetroch, šáloch či čiapkách?

Fanatik inzercia svetre

Nielen ornamenty sa môžu stať súčasťou trendového oblečenia športového štýlu, ale napríklad aj slovenská hymna. Spoločnosť Nike vytvorila pre našu hokejovú reprezentáciu na ZOH v 2014 v Soči veľmi populárny dres so slovami našej hymny a tak inšpirovala slovenských výrobcov k aplikácii slovenskej hymny na svojom oblečení. Potvrdzuje sa, že trend spájať športové a fanúšikovské oblečenie so špecifickými znakmi a symbolmi Slovenska je prijímaný slovenskou verejnosťou so sympatiami.

Fanatik inzercia novy dres

V našom obchode FANATIK & FAJN SLOVENSKO nájdete veľa z toho, o čo sa snažia firmy v rámci športovej prezentácie Slovenska.
Príjemné zážitky z MS 2015 v hokeji a dobrý pocit z oblečenia reprezentujúceho našu krajinu vám želá náš kolektív. Nájdete nás Laurinská 6, Bratislava-staré mesto alebo na www.fanatik.sk

chyba