Tatra banka a Taktik vydavateľstvo opäť obdarovali maturantov

Už žiadne prácne vyhotovovanie maturitných otázok, zháňanie poznámok od starších študentov, hľadanie na internete, ani listovanie v učebniciach.

13.11.2014 08:00
Maturanti Gymnázia gen. L. Svobodu v Humennom...
taktik inzercia Maturanti Gymnázia gen. L. Svobodu v Humennom preberajú z rúk konateľa TAKTIK vydavateľstva Ing. Miroslava Tokarčíka Slovenčinu do vrecka

Maturita zo slovenčiny bude pre tohtoročných, aspoň trochu snaživých študentov, neporovnateľne jednoduchšia. Vďaka TATRA BANKE a TAKTIK vydavateľstvu dostali všetci slovenskí maturanti zdarma praktickú učebnú pomôcku SLOVENČINA DO VRECKA. 50-stranová knižôčka je len o 5 mm väčšia ako nový iPhone6, ale obsahuje komplexné zhrnutie gramatiky slovenského jazyka. A ako napovedá už jej názov, zmestí sa „všade“.

„Pokračujeme v aktivite, ktorá sa už v uplynulom školskom roku stretla s mimoriadnym ohlasom nielen u študentov, ale aj medzi pedagógmi a rodičmi. Preto ju spolu s Tatra bankou rozvíjame ďalej a k slovenčine sme pridali aj v súčasnosti čoraz nevyhnutnejší anglický jazyk. Pripravili sme Anglicko-slovenský školský slovník, ktorý sme rovnako bezplatne rozdali druhákom na gymnáziách. Študenti v ňom nájdu celú slovnú zásobu, ktorú by podľa ministerstva školstva mali ovládať súčasní maturanti,“ hovorí konateľ TAKTIK vydavateľstva , Ing. Miroslav Tokarčík. Bezplatné účebné pomôcky tak vďaka unikátnej spolupráci vydavateľstva a TATRA BANKY získalo takmer 60 000 maturantov a vyše 6 000 gymnazistov – druhákov. Teraz bude záležať už len na nich, ako ich dokážu využiť vo svoj prospech a svoju budúcnosť.

Riaditeľ SPŠ elektrotechnickej v Prešove Ing....
taktik inzercia Riaditeľ SPŠ elektrotechnickej v Prešove Ing. Štefan Krištín (vpravo) poďakoval vydavateľstvu a Tatra banke za darček, ktorý maturanti určite ocenia

A nielen gymnazisti, ale aj žiaci na druhom stupni základných škôl. Od oboch obchodných partnerov dostali „svoju“ verziu Anglicko-slovenského školského slovníka pre komunikačnú úroveň A1 a A2 vrátane fonetického prepisu výslovnosti. Na všetky ZŠ poputovalo spolu vyše 134 tisíc kusov tejto “mladšej“ verzie.

V oblasti školstva pôsobí TAKTIK vydavateľstvo už sedem rokov. Vydáva učebné a vzdelávacie pomôcky pre základné aj stredné školy. „Nedostatok financií v našom školstve vnímame citlivo, rovnako ako aj stále sa opakujúci nedostatok kvalitných učebníc. Veľmi nás teší, keď v spolupráci s obchodnými partnermi, v tomto prípade už osvedčenou Tatra bankou, môžeme študentom poskytnúť pomôcky bezplatne. A to pomôcky, ktoré sú podľa mňa aj skutočne praktické. Napokon, sám si pamätám svoje školské roky, nebolo vždy ľahké sa prinútit sadnúť k učebniciam. Tak verím, že s tými našimi to pôjde jednoduchšie,“ dodáva Ing. Miroslav Tokarčík.

www.taktik.sk

Piataci zo Základnej školy v Močenku
tatktik inzercia Piataci zo Základnej školy v Močenku
chyba