Ponuka pre podnikateľov - ušetrite až 977€

Každý podnikateľ hľadá možnosti ako ušetriť, alebo znížiť náklady pri svojom podnikaní. Za určitých podmienok môžete aj vy ušetriť až 977€ nákupom tovaru alebo služieb z chránenej dielne Tlačiarne Bardejov, ktorá vám môže vystaviť 100% garantované potvrdenie na čerpanie náhradného plnenia.

13.10.2014 14:12

Každý podnikateľ hľadá možnosti ako ušetriť, alebo znížiť náklady pri svojom podnikaní.  Za určitých podmienok môžete aj vy ušetriť až 977€ nákupom tovaru alebo služieb z chránenej dielne Tlačiarne Bardejov, ktorá vám môže vystaviť 100% garantované potvrdenie na čerpanie náhradného plnenia (radi vám vysvetlíme ako môžete ušetriť).

Podľa zákona č. 5/2004 Z.z. o službách zamestnanosti je organizácia s počtom zamestnancov 20 a viac, povinná zamestnávať zamestnancov so zdravotným postihnutím.
Ak firma nemôže zamestnávať osoby so zdravotným postihnutím, musí štátu ročne uhradiť odvod za každé takto nevytvorené pracovné miesto vo výške 0,9 násobku celkovej ceny práce za prvé tri štvrťroky za každú chýbajúcu zdravotne postihnutú osobu.

Zákon umožňuje vyhnúť sa povinnému odvodu tzv. Náhradným plnením. To znamená, že štát vám umožní nahradiť si zamestnávateľskú povinnosť tým, že nakúpite produkty či služby od chránenej dielne.

Šetrite  na správnom mieste

Náhradné plnenie je výhodnejšie o 109 EUR za každého jedného ZP občana (vyžadovaného zo zákona) ako platiť štátu pokutu.


Ak potrebujete krabice z hladkej, alebo vlnitej lepenky, pizza boxy, papierové tašky, prípadne rôzne produkty ofsetovej tlače (letáky, reklamné katalógy, časopisy, firemné a produktové brožúry, plagáty, kalendáre atď.), kontaktujte Tlačiareň Bardejov, ktorá je chránenou dieľnou už 16 rokov na trhu.

Nezabúdajte však, že náhradné plnenie nie je možné uplatňovať spätne a faktúra musí byť uhradená do konca kalendárneho roku, preto si nákup a úhradu našich produktov nenechávajte na poslednú chvíľu.

viac na: www.tlaciarenbardejov.sk/…nena-dielna/
 

chyba