Dlhému čakaniu na výhry je koniec

Poznáte ten pocit, keď máte natipované na tikete samé jasné zápasy a neviete či už náhodou nie ste bohatí? Takým momentom už odzvonilo a časy, kedy si tipujúci zháňali ťažkopádne výsledky cez teletext, či od známych sú definitívne preč.

14.07.2014 08:00
doxxbet - inzercia

Zistiť, či ste vyhrali na svojom tikete ešte nikdy nebolo jednoduchšie. DOXXbet totiž zaviedol pre svojich tipujúcich novinku. Ak si podáte tiket v ktoromkoľvek stávkovom termináli SportBox na Slovensku, môžete si ho pohodlne skontrolovať na internetovej stránke www.doxxbet.sk.

V sekcii Športové tipovanie sa v pravej časti stránky nachádza kolónka Overovanie SportBox tiketu. Stačí zadať do príslušných kolóniek kód vášho tiketu zo SportBoxu a ihneď viete, či ste vyhrali, alebo prehrali, prípadne, ktoré udalosti z tiketu ste uhádli správne.

Ak ste vyhrali a ste prihlásení pod svojím prihlasovacím menom na stránke www.doxxbet.sk, môžete si svoju výhru zo SportBoxu previezť priamo na svoj online účet. Následne môžete požiadať o jej vyplatenie na svoj bankový účet. Môžete však urobiť ešte lepšiu vec, a to vybrať si z bohatej ponuky športových udalostí stávkovej spoločnosti DOXXbet a zveľadiť svoju výhru ešte viac.

Tipovať s DOXXbetom sa nielen oplatí, ale je to aj jednoduché. Neváhajte a tipujte s nami!

chyba