Dostaňte svoju fotografiu na titulku Pravdy!

Nájsť si svoje vydarené fotografické dielo v stánku na titulnej strane novín môže byť vážne skvelý pocit. My vám túto možnosť ponúkame.

19.08.2013 08:10
Flog - sutaz s Canonom

Oslávte spolu s nami nový dizajn Flogu fotografickou súťažou, ktorú sme pre vás pripravili v spolupráci s reklamným partnerom Canon.

Ako sa zapojiť do súťaže?
Stačí, ak sa vám na ľubovoľnú tému podarí urobiť zaujímavá fotografia. Pridajte ju v termíne od 19. 8. 2013 do 18. 9. 2013 do galérie na www.Flog.sk. Ak ešte nemáte vytvorený album na Flogu, musíte sa najskôr zaregistrovať.

Ako sa hlasuje?
Každej fotografii môžete prideliť jeden až päť bodov, pričom platí, že čím viac sa vám fotografia páči, tým viac bodov jej môžete prideliť (tzn. 5 bodov = páči sa najviac, 1 bod = páči sa najmenej). Hlasovať môže každý registrovaný užívateľ: počas trvania súťaže môžete hlasovať za koľkokoľvek fotografií, ale za každú len raz. Hlasovanie spustíme 19. 8. a potrvá do 18. 9. do 23:59 hod. Fotografie, ktoré získajú najvyšší počet hlasov, odmeníme zaujímavými výhrami. Viac o súťaži

Čo môžete vyhrať?
1. miesto:
Honorár 500 eur a fotografia uverejnená na titulnej strane denníka Pravda.
2. – 5. miesto:
Navigácia Garmin eTrex a fotografia uverejnená na vnútornej dvojstrane denníka Pravda.
6. – 10. miesto:
Knižná publikácia s fotografickou tematikou a fotografia uverejnená na vnútornej dvojstrane denníka Pravda.

Preto neváhajte, zaostrite na ten správny objekt, stlačte spúšť, a keď sa fotografia podarí, pridajte ju k nám do galérie na Flogu. Možno to budete práve vy, kto si v sobotu 21. 9. 2013 kúpi v stánku denník Pravda s titulnou fotografiou, ktorú zachytil práve váš fotoaparát.

Zapojte sa do súťaže

chyba
Viac na túto tému: #Pravda #fotografia #súťaž #flog