Vydávame sa na cestu k spoločnému úspechu s našimi obchodnými partnermi aj v roku 2024

Rok 2023 sa úspešne blíži ku koncu. V Hauerlande sme sa preto rozhodli využiť príležitosť a úprimne sa Vám poďakovať za dôveru a vernosť, ktorú ste nám počas celého roka preukazovali. Vážime si všetkých, ktorí nás inšpirovali, podporovali a prežívali s nami každý úspech. Ďakujeme, že medzi nich patríte aj Vy.

20.12.2023 00:00
PF 2024 Hauerland, pr, nepouzivat

Výzvy i nové reklamné príležitosti nás posúvali vpred

S radosťou sa môžeme ohliadnuť za výnimočnými výsledkami, ktoré sme aj vďaka Vám v roku 2023 dosiahli. Napredovali sme nielen v oblasti reklamných predmetov, ale aj, v neustálej snahe poskytovať našim partnerom ten najlepší možný servis v oblasti ofsetovej a digitálnej tlače s brandingom. Naše produkty na mieru, špeciálne kolekcie reklamných partnerov a darčekové sety podporili podnikanie mnohých z Vás. Ďakujeme za príležitosť.

Rok 2024 bude ešte lepší

Dovoľte nám popriať Vám v roku 2024 množstvo radosti, šťastia, osobných i pracovných úspechov. Veríme, že znovu nadviažeme spoluprácu. Pripravujeme pre vás nové kolekcie reklamných predmetov s vlastným logom alebo originálnou potlačou či výšivkou. Neustále pracujeme na rozširovaní našej ponuky, aby ste získali ešte kvalitnejšie a atraktívnejšie reklamné predmety. Spolupracujeme aj s chránenou dielňou, a tak podporujeme aj tých, ktorí potrebujú našu pomoc. Môžete sa už teraz tešiť na širokú škálu reklamného textilu, pier a ďalších reklamných predmetov.

Hauerland: to najlepšie pre Vaše podnikanie

Máme jednoduché novoročné predsavzatie. Chceme byť aj naďalej Vašim spoľahlivým partnerom a sprevádzať Vás na Vašej ceste k úspechu. Ďakujeme Vám za Vašu priazeň a tešíme sa na spoločné projekty aj v nadchádzajúcom roku. Veríme, že spoločne dosiahneme ešte viac.

Šťastný, zdravý a úspešný nový rok 2024 vám praje tím Hauerlandu.

chyba
Viac na túto tému: #Vianoce